OnePlus: Så hurtig er Dash Charge i forhold til konkurrenterne

I en ny video demonstrerer OnePlus, hvor hurtig ladeteknologien Dash Charge er i forhold til iPhone 8 Plus, Samsung Galaxy S8+ og Google Pixel 2 XL.

OnePlus: Så hurtig er Dash Charge i forhold til konkurrenterne

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Det går hurtigt for sig, når OnePlus’ seneste topmodel, OnePlus 5T, bliver ladet op med firmaets egen ladeteknologi, Dash Charge. Det kommer ikke som en overraskelse, da det er samme teknologi, som er anvendt i de tidligere topmodeller fra OnePlus.

Læs også: OnePlus-direktør: Ingen trådløs opladning i OnePlus 5T

Alligevel har producenten igen demonstreret, hvor hurtigt opladning foregår med OnePlus 5T i forhold tre konkurrerende mobiler: iPhone 8 Plus, Samsung Galaxy S8+ og Google Pixel 2 Xl. I videoen, som er delt på Twitter, er de fire smartphones opstillet side om side, og samtidig sluttes opladerne til telefonerne.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Lige fra start er det OnePlus 5T, der tager føringen – med stor afstand ned til de tre konkurrenter. Efter 10 minutter er OnePlus 5T allerede oppe på 20 % strøm, mens de tre andre kun er oppe på henholdsvis 6 % til iPhone 8 Plus, 7 % til Samsung Galaxy S8+ og 5 % til Google Pixel 2 XL.

Ved 20 minutter er OnePlus kommet op på næsten det dobbelte, nemlig 39 %. Selv efter 20 minutter er ingen af de tre andre mobiler i nærheden af de 20 % strøm, som kun tog OnePlus 5T 10 minutter. iPhone 8 Plus er nemlig kun oppe på 11 %, Samsung Galaxy S8+ 12 % og Google Pixel 2 XL blot 7 %.

Testen slutter efter 30 minutter, hvor OnePlus 5T er ladet op til 57 %. Efter samme tid er iPhone 8 Plus oppe på kun 16 % – 3,5 gange mindre end OnePlus 5T. Det samme ses med Samsung Galaxy S8+, som kun er på 17 %, og helst slemt står det til med Google Pixel 2 XL, der kun har fået 11 % strøm efter 30 minutter. Det er 5 gange mindre end OnePlus 5T.

Læs også: OnePlus 3T slår Google Pixel XL i lynopladning fra billader

Den store forskel mellem OnePlus 5T og konkurrenterne i videoen skyldes, at OnePlus 5T ikke oplader langsommere bare fordi skærmen er tændt. Det er typisk tilfældet med de andre smartphones, fordi der i selve telefonerne er indbygget nogle af komponenterne til opladningen. Med Dash Charge er disse komponenter i stedet rykket ud i selve strømadapteren, hvilket gør, at OnePlus 5T ikke bliver varm. Og netop varme, f.eks. fra en tændt skærm, vil man helst undgå under opladning.

Med slukkede skærme vil de tre konkurrenter ikke være tilnærmelsesvist lige så langt bagefter, men Dash Charge har stadig vist sig som mesteren i hurtigopladning siden OnePlus 3 blev lanceret med teknologien.

Seneste nyt om Mobilabonnement & telefoni