OnePlus TV nærmer sig lancering

Tilbage i september kom det frem, at OnePlus arbejder på et smart-TV. Nu er der endelig tegn på, at TV'et nærmer sig en officiel lancering.

OnePlus TV nærmer sig lancering

Det er efterhånden et godt stykke tid siden, at vi her på Mobilsiden skrev om OnePlus’ arbejde på fremtidens smart-TV. Faktisk skal vi helt tilbage til september sidste år for at finde artiklen om OnePlus TV.

Læs også: OnePlus arbejder på fremtidens smart-tv

Nu ser det ud til, at OnePlus nærmer sig et færdigt produkt. I hvert fald viser det sig, at et af TV’ets vigtigste tilbehør nu er blevet Bluetooth-certificeret. Under certificeringen står OnePlus listet som producent.

OnePlus TV BT Remote

Der er selvfølgelig tale om fjernbetjeningen. Det stykke tilbehør som vi alle har et forhold til, på godt og ondt. De fleste af os har været igennem den velkendte gemmeleg, hvor fjernbetjeningen har listet sig ind under sofahynderne, eller oplevet at mangle netop de batterier, der skal bruges for at den lille klods vil “zappe” væk fra Paradise Hotel. Måske er det også grunden til, at OnePlus’ direktør, Pete Lau, tilbage i april udtalte, at fjernbetjeningen er forældet. Pete Lau mente dengang, at en fjernbetjening kunne erstattes med kunstig intelligens – såkaldt AI.

Læs også: Test: OnePlus 7 Pro – Stadig meget mobil for pengene

På trods af de udtalelser tyder det på, at OnePlus TV vil blive solgt med en fjernbetjening, når det engang kommer på markedet. Selve fjernbetjeningen er der ikke så meget at fortælle om, da det trods alt bare er en fjernbetjening. Den har fået modelnummeret, RC-001A, og understøtter Bluetooth 4.2. Det mest interessante her er, at vi nok snart kommer til at høre mere om OnePlus TV. Hvis den kinesiske producent er lige så god til at lave smart-TV, som til at lave smartphones, så er der ingen tvivl om, at OnePlus TV bliver et rigtig spændende produkt.