Oneplus udgiver sort OnePlus 3T særedition

OnePlus 3T kommer i nye sorte klæder i den særlige ’Midnight Black’ model

Oneplus udgiver sort OnePlus 3T særedition

Bare en uge efter, at OnePlus udgav den yderst begrænsede OnePlus 3T ’Colette edition’ er en ny særedition nu på trapperne.

I morgen fredag kl. 17.00 vil OnePlus 3T udkomme i den såkaldte ’Midnight Black’-edition, en dybsort variant af den prisstærke OnePlus 3T.

Særudgaven vil, ligesom Colette Edition, forblive begrænset til 250 styk i første omgang, men OnePlus oplyser, at den vil blive tilgængelig på et senere tidspunkt via selskabets hjemmeside.

For at få fingrene i de første udgaver, kan du tilmelde på selskabets Hypebeast-side og følge vejledningen der. Du skal dog være hurtig, hvis du vil være sikre dig din egen model, for udvalget er begrænset.

Læs også:  OnePlus starter nedtælling – men til hvad?

Samme indre – nyt look

Set bort fra det nye look, er den nye OnePlus 3T identisk med den sædvanlige OnePlus 3T.

Prisen bliver den samme som den normale OnePlus 3T: 479 euro eller 3.599 kroner, da der er tale om 128 GB-udgaven med 6 GB RAM.

Se også:  Så meget sparer du ved at købe OnePlus 3T hos 3

Efterfølgende om temaet

Siden redaktionen kørte denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden fortsatte fortællingen. 22/3/2017 fulgte vi op med nyheden OnePlus starter nedtælling – men til hvad? – Læs her. Tjek også seneste nyt om temaet ved at trykke her..