OnePlus vil fremvise konceptmobil på CES

OnePlus afholder event på CES-messen, hvor konceptet Concept One vil give et indblik i fremtidens mobiltelefon.

OnePlus vil fremvise konceptmobil på CES

OnePlus har netop afsløret, at de på næste års CES-messe vil fremvise en enhed, som vil skubbe til grænserne for innovation og nye tiltag i telefoner, som ikke før er set.

Vi ved intet om OnePlus’ Concept One endnu, så det bliver utroligt spændende at følge med i, når de løfter sløret for enheden. Koncepttelefonen bliver den første i en serie, hvor OnePlus vil fortsætte med at skubbe til grænserne for, hvad der er muligt i en telefon.

“Til showet løfter OnePlus nemlig sløret for koncepttelefonen OnePlus Concept One. OnePlus’ ambitioner og produkter har udviklet sig fra uovertrufne flagskibstelefoner til konstant at skubbe til grænserne for innovation og nye tiltag i telefoner, som ikke er set før – og OnePlus Concept One er ingen undtagelse.”

Skriver OnePlus i en pressemeddelelse.

I løbet af de seneste seks år er der kommet intet mindre end 13 telefoner fra OnePlus One i 2014 til OnePlus 7T Pro i oktober 2019, der blandt andet bød på den indlevende QHD+ AMOLED 90Hz skærm.

OnePlus Concept One vises frem ved CES 2020
 

OnePlus Concept One vises frem ved næste års CES-messe, der afholdes den 7-10. januar. Mobilsiden.dk dækker selvfølgelig OnePlus’ nyheder fra messen og hvad der ellers bliver lanceret på den store amerikanske messe.