Overblik: Afstemning om trafikalarmer og ny OnePlus 7 lækket

Endnu en uge er gået, hvilket betyder, at vi som sædvanligt giver et overblik over sidste uges tophistorier.

Overblik: Afstemning om trafikalarmer og ny OnePlus 7 lækket

Med en uge tilbage til OnePlus’ kommende event, så vælter rygter frem om de kommende to modeller, det rygtes de vil lancere. OnePlus selv frigiver ganske langsomt information om flagskibet, 7 Pro, og fastholder på den måde både mediernes og forbrugerens interesse. Og interessen for OnePlus’ første rigtige flagskib er rigtig stor. 

I sidste uge spurgte vi desuden til vores læseres brug af trafikalarmer. Bliver de brugt eller ej? Omkring 2000 har stemt denne gang og resultat viser, at 56,56 procent af læserne anvender en trafikalarm, hvor 38,42 procent ikke gør. 

Her er det samlede resultat:

Trafikalarm
Foto: Mobilsiden.dk

Ugens mest læste artikler

Pressebilleder af OnePlus 7 Pro ude
Der er ingen tvivl om at interessen for OnePlus’ næste flagskib er stor. Senest er der blevet lækket pressebilleder af OnePlus 7 Pro og dem kan du se i artiklen her.

Tip: Chrome til Android har fået mørkt tema
Mørke temaer hitter verden over og derfor har denne artikel indtaget andenpladsen i ugens mest læste. Nu er det nemlig kommet til Chrome til Android.

Playstation 4 får lidt længere levetid
Playstation 4 er efterhånden 6 år gammel, men dens afsløser kommer ikke før engang næste år.

Garmin klar med fem nye Forerunner smartwatches
Garmin har lanceret fem nye smartwatches i deres Forerunner-serie, udviklet til løberen. Her er Forerunner 45, 245 og 945-serien.

Test: Huawei P30 – Det gode, fornuftige valg
Sidste uges anmeldelse er at Huawei nyeste premium-mellemklasse mobil, P30. En fremragende mobiltelefon til prisen. Læs testen af den her.