Plenti-kunder kan nu få Politiken-indhold

Teleselskabet Plenti og Politiken Books indgår samarbejde. Nu kan Plenti-kunder gratis hente tusindvis af e-bøger og lydbøger fra den nye Politiken Books-tjeneste.

Plenti-kunder kan nu få Politiken-indhold

Teleselskabet Plenti er i dag ude med et nyt tilbud som selskabets kunder med indholdsabonnement kan få glæde af: gratis adgang til Politiken Books.

Med tjenesten på mobilen kan du slå dig løs i Politiken Books kartotek af både lyd- og e-bøger. Politken Books virker i samspil med med både Android-, iOS- og Kindle-enheder.

Tjenesten fik debut den 27. april i år men tæller allerede tusindvis af både danske og udenlandske titler.

”Vi er meget glade for, at kunne præsentere Politiken Books, som vores nye samarbejdspartner. Da vi lancerede Plenti for godt et år siden, var det med målsætningen om at fokusere på digital underholdning og content af høj kvalitet. Den målsætning fastholder vi med den nye aftale med Politiken Books, som er en stærk dansk underholdningstjeneste med et meget bredt udvalg af lydbøger og e-bøger, som vi er overbeviste om, at vores kunder vil tage godt imod,” siger Plentis direktør, Peter Mægbæk.

Netop lydbøger har siden Plentis debut i 2016 været et af de mest eftertragtede underholdningsprodukter, hvorfor der hos Plenti er fokus på at finde den rette partner.

 
”Der findes i dag en lang række udenlandske e-bogstjenester, men for os har det været vigtigt at finde den udbyder, der havde de stærkeste titler, og det er efter vores bedste overbevisning Politiken Books,” fortæller Peter Mægbæk.

Se også:  Her er Plentis nye, dyrere EU-abonnementer

Mofibo udgår

Med den nye aftale udgår samtidig en anden aftale med den danske bog-tjeneste Mofibo. Fra den 31. maj vil Mofibo-app’en ikke længere virke i samspil med Plentis underholdningsabonnement.

Plentis indholdsabonnement koster i dag 199 kr./md. og inkluderer fri data, SMS/MMS og telefoni. I dag inkluderer tjenesten også underholdning fra Allers, Egmonts og Bonniers magasiner, online nyheder fra Berlingske og Ekstra Bladet, lyd- og e-bøger fra Politiken Books samt fri entré til Tivoli og Tivoli Friheden.

Et særskilt abonnement på Politiken Books koster i dag 129 kr./md.

Læs også:  Plenti indgår nyt samarbejde – Flere magasiner i pakken