Pressefotos af Huawei P10 lækket før tid

Nye pressefotos af Huaweis kommende topmodel, P10, er dukket op på det store internet. Se de nye billeder her.

Pressefotos af Huawei P10 lækket før tid

Det første billede af, hvad der ligner Huawei P10 dukkede op allerede i november måned, og sidenhen har der ikke været meget nyt om den kommende topmodel fra Huawei – indtil nu.

Læs også: Lækkede billeder: Er det her Huawei P10?

En bruger på det kinesiske sociale medie Weibo har nemlig delt en række billeder den almindelige Huawei P10 i farverne rosaguld/hvid og sort. Billederne viser et design, der i høj grad stemmer overens med de første hans on-billeder fra november måned.

Huawei P10
Foto: Weibo.com (ichangezone)

De nye pressefotos viser det samme kamerahus som i P9, hvor der igen er et dual-kamera at finde, som er blevet til i samarbejde med Leica. På billederne ses det, at P10 har et sæt kameraer med en blændeværdi på f/2.0 (hvor P9 har f/2.2) og en brændvidde på 27 mm. Selve kamerahuset bestående af glaselementet er tæt på identisk med det i P9. Til gengæld er fingeraftrykslæseren flyttet om på fronten ligesom på bl.a. Samsungs smartphones og ikke mindst Huaweis egen Mate 9 Pro.

Bagpå ses det også, at siderne er en anelse mere kurvede end på P9, hvor glaspanelet derfor også kurver lidt mere. På fronten kan skærmen også synes en smule kurvet, men det er endnu svært at vurdere ud fra de hidtidige billeder. Der kan også meget vel være tale om 2.5D-glas.

Læs også: Huawei Mate 9 Pro – Årets stærkeste smartphone [TEST]

Der er dog også blevet lækket en Huawei-smartphone med kurvet skærm sammen med de øvrige billeder, men om det er en P10-variant er for tidligt at sige. Det overordnede design er nemlig ikke helt identisk med de nye P10-billeder, hvor bl.a. også fingeraftrykslæseren er på den sædvanlig plads.

P10, og formentlig også en P10 Plus, ventes at blive afsløret ved den 26. februar ved Mobile World Congress, hvor Huawei allerede har inviteret til afsløringen af en ”flagskibsmodel”, som det fremgår af invitationen.