Prisma nu til Android: Forvandl dine fotos til malerier

Den intelligente billedredigeringsapp Prisma er langt om længe kommet til Android, så nu kan endnu flere skabe flotte malerier fra deres fotos.

Prisma nu til Android: Forvandl dine fotos til malerier

Har du nogensinde overvejet, hvordan du ville se ud, malet af en impressionistisk kunstner eller mangler du nye måder at peppe dine instagram-billeder op på? Så er appen Prisma måske noget for dig.

Prisma tager dine billeder, og forvandler dem til flotte kunstværker via en intelligent semi-automatisk redigering. Appen har fået stor succes på iOS og nu er den så også kommet til Android, beretter The Verge i dag.

Læs også: Udbredelsen af Android Marshmallow går langsomt fremad

Med Prisma får du mere end 35 forskellige redigeringsmuligheder, som umiddelbart kan være svære at lære forskellene på, men som alle giver dine billeder et helt unikt look.

Modsat f.eks. Instagram, der sådan set bare lægger et filter ned over dit billede, så virker Prisma ved, at den sammensætter dit foto med et billede fra en kendt kunstner og genopbygger et nyt “maleri” ved hjælp af kunstig intelligens.

Billederne bliver utrolig flotte, og især med filteret “Tears” får man nogle interessante resultater. iOS brugere har også virkelig taget appen til sig, og den er således blevet installeret på mere end 10 millioner enheder og over 400 millioner fotos er blevet redigeret i programmet.

Se også: Google-nyt: Familiedeling til Play og Video til Hangouts

Nu er Prisma så langt om længe kommet til Android, og kan hentes gratis allerede i dag i Google Play Store.

Nedenfor kan du se nogle før/efter billeder, som vi har puttet igennem Prisma-maskinen.

Prisma