Razer Phone – Lyd og billede til store spiloplevelser

Razer Phone er tiltænkt gamerne, men den vil også imponere andre med sin sprøde lyd og unikke display.

Razer Phone – Lyd og billede til store spiloplevelser

Klodens førende gaming-brand springer i dag ud i et nyt marked, med den første selvudnævnte smartphone ’af gamere, til gamere’ – i tråd med selskabets motto.

Her byder det spillystne selskab med en mobil der lover topydelse, unikt lyd og billede samt en driftstid der sjældent vil sætte en stopper for fornøjelserne.

Pakken vil byde på et monolitisk metaldesign, med et maskulint, skarpt optrukken ydre i børstet metal. Razer har tydeligvis lænet sig op af det opkøbte mobilselskab Nextbits designtræk og tilsat det et skud Sony-design. Det ses blandt andet i sidens powerknap der får en integreret fingeraftrykslæser.

Se også:  Læk: Razer-mobilen får 120Hz display

Display og lyd i særklasse

Razer-mobilen er tænkt til spil, men medier, fotos og film får også en særbehandling med et 5,7” display med IGZO-teknologi ombord, der sikrer god kontrast, livlige farver og en skarp Quad HD opløsning.

Kunststykket i displayet er dog dennes opdateringsfrekvens på 120 Hz. Det betyder, at alt på displayet opdateres dobbelt så ofte som på alle øvrige smartphones, hvilket gør at al bevægelse på displayet ser fantastisk flydende ud.

Samtidig gemmer displayet på det Razer kalder ’Ultramotion’ – en teknologi der synkroniserer GPU’en og skærmen– i stil med Nvidias GSync-pendant, hvor indhold renderes i trit med displayets opdateringsfrekvens. En teknik der samtidig minimerer strømforbruget.

Razer går desuden efter at få biograflyd i mobilen. Der spilles højt og tydeligt sammen med en lydprofil signeret af Dolby Atmos med en THX-certificering. Lyden leveres af to frontvendte stereohøjtalere der hver har deres dedikerede forstærker. Headsettet lever 24-bit lyd og er også THX-certificeret – men her finder du dog intet jack-stik til hovedtelefonen – du må forbi den medfølgende USB-C adapter.

Razer Phone
Foto: Razer.com

Qualcomm-power og dobbelt-kamera

Razer-telefonen skubbes frem af Qualcomms Snapdragon 835 octa-core processor sammen med rigelige 8GB RAM og 64GB lagerplads (+micro-SD). For at sikre maksimal ydelse under krævende opgaver, f.eks spil, benyttes heatpipes til effektivt at lede varmen væk.

For at løjerne ikke skal stoppe lige foreløbigt, byder batteriet på 4.000 mAh, hvilket ifølge Razer skulle række til 12,5 timers video, 63 timers musik og 7 timers Hearthstone-gaming.

Pitstoppet ved stikkontakten er også hurtigt afviklet med Qualcomms første implementation af Quick-Charge 4+ teknologien. Det resulterer i 0 til 85 procent opladning på en enkel time.

Læs også:  Første specs ude: Razer-mobilen bliver et muskelbundt

Softwaren ombord er Android 7.1.1, om end en opdatering til nyeste Android Oreo ventes at være klar i starten af 2018. Razer har samtidig allieret sig med launcher-selskabet Nova, som giver en masse muligheder for at skræddersy interfacet til ens egne præferencer.

På fotofronten byder Razer Phone på et dobbeltkamera med 2 gange 12 megapixels. Det ene er vidvinklet, mens det andet rummer en teleoptik. Sammen med en digital zoom, lover Razer at telefonen kan zoome trinløst mellem vidvinkel og telefoto. Frontkameraet råder over 8 megapixels.

Forudbestilling fra i dag

Mobilen kan forudbestilles fra den 1. november på Razers hjemmeside, med leverance fra den 17. november.

Herhjemme vil Razer også kunne forudbestilles hos teleselskabet 3 fra den 3. november.

Se også:  3 Group indgår samarbejde med gaming-giganten Razer