Rygte: OnePlus Watch lanceres sammen med OnePlus 8

Tilbage i 2016 blev planerne om et smartwatch fra OnePlus skrottet. Nu ser det imidlertid ud til, at et nyt ur fra OnePlus snart er klar til lancering.

Rygte: OnePlus Watch lanceres sammen med OnePlus 8

Der har tidligere været rygter om et OnePlus smartwatch. Tilbage i 2016 forlød det, at producenten planlagde at tilføje et smartwatch til serien af produkter, hvilket dog kort efter blev skudt til jorden.

Læs også: Idag kan specialudgaven af OnePlus 7T Pro forudbestilles

Dengang hed det sig, at OnePlus var nødt til at bevare fokus på et enkelt produkt, for at cementere sit brand i smartphoneindustrien, og først derefter udvide med flere produkter.

OnePlus Watch
Sketch-tegninger af OnePlus Watch fra 2016. Foto: phonearena.com

Siden de første spæde tegn på et smartwatch fra OnePlus, har producenten udvidet sin serie af enheder, så den nu består af fire årlige telefoner. Derudover har den kinesiske producent forsøgt sig med et fjernsyn, i form af OnePlus TV, der lige nu sælges i Indien.

Nu påstår nye rygter, at OnePlus Watch igen er i støbeskeen, og faktisk allerede har en planlagt lanceringsdato, der dog endnu ikke er offentliggjort. Hvis rygterne er sande, så skal OnePlus Watch efter planen lanceres sammen med OnePlus 8-serien, hvilket sansynligvis bliver omkring maj måned 2020.

Læs også: Nu kommer Android 10 til flere OnePlus-telefoner

Rygterne fortæller intet om selve uret. Vi ved altså ikke noget om specifikationer, styresystem eller form på det kommende OnePlus Watch. Hvis vi kigger på gamle tegninger fra 2016, var det dengang planen, at uret skulle komme med den klassiske runde urskive, eller skærm om man vil, men måske går OnePlus mere i retning af Apple Watch med en firkantet urskive – det finder vi nok ud af som rygterne tager til.