Sådan finder du nemt spisesteder i nærheden af dig

Her får du nogle råd til, hvordan du nemt finder et lækkert spisested lige i nærheden af dig.

Sådan finder du nemt spisesteder i nærheden af dig

Bliver du lige pludselig sulten, er der ikke noget værre end at skulle rende rundt og lede efter et sted at spise. Derfor får du her nogle råd til, hvordan du nemt finder et lækkert spisested lige i nærheden af dig, samt hvordan du effektivt finder de allerbedste spisesteder i dit nærområde.

Brug Google Maps

Skal du blot have det nærmeste, du kan finde, er det nemmeste at åbne Google Maps på din telefon og vælge ”Restauranter” under ”Udforsk i nærheden”. Så får du en liste over de spisesteder, der er tættest på din lokalitet, og så kan du blandt andet nemt se, hvor langt de er væk, hvor mange stjerner de har på Google og hvilken slags mad, de kan tilbyde.

Det er altså en virkelig nem og effektiv måde at finde mad lige i nærheden på, og skal du blot finde den restaurant, der er tættest på dig, er dette en smart måde at gøre det på.

Find de bedste med Tripadvisor

Vil du ikke blot finde de allernærmeste restauranter, men også gerne finde noget, der er virkelig lækkert, kan det være en god idé at benytte dig af Tripadvisor. Her taster du den by, du befinder dig i ind i søgefeltet – eller Tripadvisor registrerer det selv – og så kan du eksempelvis vælge en kategori såsom italiensk eller kinesisk.

Når du går ind på en af dem, får du en liste over alle de restauranter, der kan tilbyde denne slags mad i den pågældende by, og så er de rangeret efter deres anmeldelser på netop Tripadvisor.

Desuden kan du se, hvor langt de hver især ligger fra din nuværende placering samt hvordan det generelle prisniveau er på stedet.

Brug det store internet

Er du på udkig efter noget helt specielt og vil gerne være sikker på at finde den allerbedste restaurant med netop denne mad i dit nærområde, er det nemmeste at benytte dig af det store, vide internet.

Søg således eksempelvis på ”Sushi i Århus” på Google, og så finder du nemt både forskellige restauranter og forskellige afstemninger, guides eller blogs, hvoraf du kan blive klogere på, hvor du skal spise din sushi i lige netop Århus. Det er muligvis ikke den allerhurtigste måde at gøre det på, men vil du være sikker på, at du finder den bedste sushi i byen, er det sandsynligvis vejen frem.

Læs også: Google Maps hjælper snart med at finde parkeringspladser