Samsung insisterer på at deres foldbare design er bedre end Huaweis

Samsung er overbeviste om at deres design på den foldbare Galaxy Fold er bedre end Huaweis.

Samsung insisterer på at deres foldbare design er bedre end Huaweis

I fredags kunne vi skrive om Huawei, der var ude efter Samsungs design på Galaxy Fold. Ifølge Huawei har de selv testet et design lignende, men droppede det fordi det ikke var godt nok. Huaweis administrerende direktør, Richard Yu, mente desuden at to skærme gør den foldbare telefon for tung.

Men nu er Samsung tilbage med et modsvar. De er overbeviste om at deres design er bedre end Huaweis. Samsungs chef for deres Research & Development afdeling nævner en række årsager til dette.

De giver først og fremmest Huawei ret i, at en skærm på indersiden giver en tykkere telefon, med en sprække mellem den sammenfoldede skærm. Dette er dog udelukkende på grund af teknologiske begrænsninger. Kigger man på den lange bane, så mener Samsung deres løsning er smartere.

huawei mate x
Huawei Mate X har skærmen på ydersiden, hvor Samsungs er på indersiden. Foto: Huawei

Derudover mener de at deres design er mere brugervenligt og praktisk. Med en skærm på ydersiden vil enheden være mere modtagelig overfor ridser og slag. Derudover mener de at man lettere vil komme til at berøre skærmen ved et uheld. 

Rygterne siger at Samsung allerede arbejder på to nye foldbare telefoner. Det bliver spændende at følge disse enheders udvikling.

Hvis man ser bort fra udseendet, hvilket design tror i så er mest praktisk?

Læs også: Huawei lancerer foldbar Mate X med 5G