Samsung også på vej med 64-bit processor

iPhone 5S kommer med en 64-bit processor, og nu fortæller konkurrenten også at de er på vej med processorer på 64-bit.

Samsung også på vej med 64-bit processor

Apple præsenterede tirsdag aften, dansk tid, deres nye ”topmodel” iPhone 5S, som blandt andet byder på fingeraftrykslæser, M7 motion co-processor og en opgradering på den almindelige processoren, som nu bliver en 64-bit processor.

Med en processor på 64-bit får man en smartphone med ydelse a la en computer, hvilket blandt andet betyder man kan spille grafisk tungere spil og applikationer.

Det kræver dog for alvor 4GB RAM før, at en 64-bit processor kan udnyttes til noget interessant, hvilket varer lidt inden vi ser smartphones med – men Apple viser trods alt at det er på vej. Og mener også selv, at de har løst lidt af det med den nye M7 motion co-processor.

JK Shin, som er Samsungs chef for mobilafdelingen, har nu også meddelt at deres næste smartphones vil komme med en 64-bit processor. Det skriver Engadget.com.

Det er dog uvist hvornår, at Samsung sender en ny smartphone på markedet med 64-bit – måske vi skal vente på Galaxy S5, hvilket første forventes at blive i foråret 2014?

Historiens videre kronologi

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på tematikken. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 13/9/2013 fulgte redaktionen op med artiklen om Nexus 5-rygtet er tilbage på sporet – Den videre historie om temaet finder du her. Vi følger op på temaet. Læs de seneste nyheder her.