Samsung stopper udrulningen af Lollipop

Samsung døjer med problemer med stabiliteten i den nye Lollipop-opdatering. Derfor stopper de nu udrulningen i Danmark.

Samsung stopper udrulningen af Lollipop

Den nye opdatering til Lollipop er fyldt med fejl, der er til gene for brugerne. Derfor har Samsung set sig nødsaget til at stoppe udrulningen af den nye Android-version. Det oplyser Samsung Danmark på deres Facebook-side.

Det er problemer med blandt andet WiFi-forbindelsen, batterilevetiden og ustabile apps, der stopper med at svare, som Samsung har måtte høre brok om fra kunderne, siden opdateringen til version 5.0 kom ud til Galaxy S5 og Galaxy S4 herhjemme.

Læs også: Det betyder Lollipop for driftstiden

I forbindelse med tilbagetrækningen af den fejlbehæftede opdatering introducerer Samsung også en lydløs-funktion, der fungerer på samme måde som i tidligere Android-versioner. Dette har også været et klagepunkt fra mange af Samsungs kunder, efter Google ændrede lydløs-tilstanden til en tilstand med enten alle, begrænsede eller ingen underretninger.

Den nye Lollipop-opdatering er allerede ude

Der er ikke angivet nogen tidshorisont for, hvornår den nye opdatering lander til de danske Samsung-ejere. I Storbritannien og Tyskland er opdateringen med fejlrettelserne og den nye lydløs-funktion allerede under udrulning. Da der er tale om den samme europæiske model som her i Danmark, bør der derfor ikke gå lang tid, før udrulningen kan genoptages her.

Læs også: Android 5.0 Lollipop på vej til Galaxy Note 2, 3 og 4

Den meget efterspurgte lydløs-funktion genintroduceres i form af en ekstra knap i vinduet med hurtige indstillinger. Se tilføjelsen i de to screenshots fra Storbritannien nedenunder.

Samsung Galaxy S5 Lollipop-fix
Lydløs-funktionen vender tilbage i den nye Lollipop-opdatering – formentlig til mange Samsung-ejeres glæde.