Samsung Wireless Charger Duo lækket

Et opladersystem til Samsung Galaxy Note9 og Samsung Galaxy Watch er blevet lækket.

Samsung Wireless Charger Duo lækket

I sidste måned blev en trådløs lynoplader fra Samsung godkendt af de amerikanske myndigheder. Nu er der dukket et billede af kassen til den pågældene lader op. Laderen har fået navnet “Wireless Charger Duo” og er blevet lækket af MobileFun. Derudover bekræfter kassen også eksistensen af det kommende Samsung Galaxy Watch.

Læs også: Samsung sender morsom stikpille til Apple

Billedet er som sagt taget fra MobileFun og lækket af Roland Quandt. Der er kun tale om et enkelt billede, der dog heldigvis viser både produktet og nogle af funktionerne. Wireless Charger Duoen i sig selv minder lidt om de iPhone/Apple Watch opladerkombinationer som findes på markedet. Den mindre af de to overflader er beregnet til et Galaxy Watch, men en telefon vil også kunne oplades der.

Roland Quandt påstår, at prisen bliver omkring 450 kroner, hvilket er en meget almindelig pris for originalt tilbehør. Hvis du sidder og overvejer en trådløs oplader i stil med denne, skal det siges at billigere alternativer findes, hvis man er villig til at gå på kompromis med design og brand.