Saphe lancerer ny trafikalarm: Saphe Drive

Saphe lancerer 2. generation af deres trafikalarmer. Den nye vision er at være Nordeuropas foretrukne fællesskab inden for trafiksikkerhed og mobilitet.

Saphe lancerer ny trafikalarm: Saphe Drive

Aalborg-virksomheden, Saphe, er nu klar med trafikalarmen Saphe Drive. En trafikalarm med features, der advarer trafikanter om alt fra udrykningskøretøjer og jernbaneoverskæringer til skoleveje og spøgelsesbilister. 

Den populære trafikalarm bruges allerede af over en halv million bilister, men Saphe har større mål end dette. Virksomhedens nye vision er at blive Nordeuropas foretrukne fællesskab inden for trafiksikkerhed og mobilitet.

Torben Simonsen, bestyrelsesformand i Saphe, siger om det nye produkt:

“Nu skal den store succes, som Saphe er i Danmark, føres videre internationalt. Vi har i bestyrelsen ansvaret for at lave de strategier og overordnede planer, der skal indfri den nye, ambitiøse vision om at gøre Saphe til Nordeuropas foretrukne fællesskab inden for trafiksikkerhed og mobilitet. For vi tror på, at alle lande omkring os gerne vil opleve samme værdi af Saphe’s produkter, som det vi oplever mere end 500.000 danskere allerede har gjort”

Saphe Drive
Saphe Drive advarer om fx udrykningskøretøjer, jernbaneoverskæringer, skoleveje og spøgelsesbilister. . Foto: Saphe

Nyt team hos Saphe

Det nye produkt kommer sammen med en tilføjelse til Saphe’s team. Administrerende direktør i Nordjyllands Trafikselskab, Thomas Øster samt tidligere Executive Vice President i Falck Europe & Asisen, Anders Delcomyn Larsen, er nu med i bestyrelsen.

Stifter og administrerende direktør, Freddy Sørensen, siger til dette:

”Lige siden jeg fik den første idé til en trafikalarm, har mit fokus været på optimering af trafiksikkerhed og mobilitet. Det er derfor helt naturligt, at når vi til februar lancerer Saphe Drive, bliver det med en professionel bestyrelse i spidsen”

Det nye produkt er endnu ikke at inde på Saphe’s hjemmeside, men du kan blive blandt de første til at høre om det her.

Læs også: Google Maps begynder at vise fartkontroller