Smart-uret Pebble bliver dus med biler fra Mercedes

Den tyske bilproducent vil understøtte smart-uret fra Pebble i deres “DriveStyle” app, så du kan få en endnu bedre oplevelse bag rattet.

Smart-uret Pebble bliver dus med biler fra Mercedes

Smart-uret fra Pebble, der på nuværende tidspunkt kan vise meddelelser fra både iOS og Android, står i forvejen for at skulle have sin helt egen app butik.

Nu ser det ud til at det smarte ur skal være endnu smartere. Bilproducenten Mercedes har nemlig implementeret Pebble-uret i deres sortiment af integreret tilbehør. Det skriver wired.com

Fokus på fokus
Mercedes har tilsyneladende haft særlig fokus på at uret ikke skal forstyrre din kørsel. Derfor vil der ikke være påtrængende beskeder imens du sidder bag rattet. 

Derimod vil du via en lille vibration fra uret kunne blive gjort opmærksom på en eventuel ulykke eller måske vejarbejde forud i trafikken. Urets knapper på siden kan tilpasses til at aktivere særlige yndlingsfunktioner. Det kunne være til at shuffle musikken eller til direkte at aktivere Apples “Siri” assistent. 

Humlen er dog at Pebble-uret kun lige er begyndt at give 3.partsudviklere adgang til at lave apps og udvikle funktionaliteten, så Mercedes har måtte hacke sig adgang til uret for at vise funktionerne. 

Så hvis du er godt kørende hos den tyske bilproducent så må du vente lidt endnu.