SMOVE: Flotte videoer og strøm på én og samme tid

Et nyt smart produkt på Indiegogo giver dig optimal videostabilisering og automatiske panorama-fotos, samtidigt med at levere strøm til din smartphone.

SMOVE: Flotte videoer og strøm på én og samme tid

I dag er det mere og mere normalt, at din smartphone har en eller anden form videostabilisering i sig, så dine film bliver mindre rystede og mere behagelige at se på.

Men nogle gange er den indbyggede stabilisator bare ikke nok, og så må man tage andre midler i brug, og her kunne et spændende projekt på Indiegogo kaldet SMOVE meget vel være løsningen.

SMOVE er en håndholdt billede- og videostabilisator, der både gør dine optagelser mindre rystede, automatisk roterer for at følge dit ansigt og selv kan tage panorama-fotos. Men ikke nok med det, så kan den også lade din telefon op samtidigt.

Se også: Kickstarter-projekt: Styr hele dit hjem med én remote

SMOVE
Foto: SMOVE

Således er SMOVE, ifølge skaberne selv, verdens første smartphone-stabilisator, der samtidigt kan lade din mobil op, og alt i alt virker det rigtig smart tænkt, især hvis man f.eks. vil optage film i 4K format, der netop sluger en masse strøm.

Men det er ikke det eneste smarte punkt for SMOVE. I kraft af dens roterings-muligheder kan den også automatisk tage panoramabilleder, der så bliver produceret og behandlet i deres egen app.

Læs også: YouTube understøtter nu HDR-video

Denne app findes både til iOS og Android, og således er SMOVE kompatibel med stort set alle mobiler, så længe de er mellem 3,5 og 6 tommer store. Dog lader det til at Windows-ejere må se sig forbigået i denne omgang.

SMOVE kan fortsat støttes på Indiegogo og for 119 $ kan du få fat på dette produkt, som forventes afsendt allerede inden nytår.

Læs mere om SMOVE på deres side her, hvor du bl.a. også kan se videoen, hvor de forklarer nærmere om produktet.

Se denne: Kickstarter: iLUUN er et trådløst USB-drev til din enhed