Sonys kantløse topmobil specs er lækket

Næste års topmobil fra Sony kommer til at have sidste års teknikblad.

Sonys kantløse topmobil specs er lækket

Når Sony næste år udgiver deres første smartphone med kantløs design, bliver det med sidste specifikationer ombord. Det kan ses ud fra et lækket skærmbillede af den kommende Sony flagskib under kodenavnet H8541.

Lækket stammer fra Reddits Xperia subforum, hvor nøglespecifikationer som display, processor og mål er opført. Disse oplysninger skal naturligvis tages med et gran salt.

Overordnet set synes mobilen at matche Sonys aktuelle Xperia Premium flagskib på de fleste punkter. Displayet vokser til 5,7 ” men opløsningen er fortsat på vilde 4K med HDR-farver og kontrast. Mobilen er også IP68 vand- og støvsikret.

Under motorhjelmen vil Sony byde på en Snapdragon 835 octa-core processor med 4GB RAM, hvilket vil give den en ulempe igennem første halvår 2018, hvor de første smartphones med den nyere Snapdragon 845 processor forventes at debutere. Displayet 16:9 format er samtidig apart i et felt, hvor stadigt flere mobilproducenter har taget mere aflange formater i brug.

Batteriet på 3.420 mAh er dog en forøgelse af XZ Premiums nuværende batteri på 3.20 mAh.

Læs også:  Android 8.0 Oreo ruller ud til Sony Xperia XZ Premium

Sony H8541
Foto: Reddit.com

Fylder væsentligt mindre.

Dimensionerne på den kommende Sony-stjerne viser dog, at Sony har barberet meget af XZ Premium mobilen. Mål på 149 x 74 x 7,5 mm indikerer, at den vilde fylde 13 pct. mindre end XZ Premiums aktuelle mål på 156 x 77 x 7,9mm. Og det er til trods for et ½ cm større display.

Dermed adresserer Sony verserende kritik om stilstand i designet af selskabets telefoner.

Se også:  Sony Xperia XZ1 Compact – en lille vågen perle [TEST]