Specifikationer for ny Samsung-topmodel lækket

Samsung arbejder på en efterfølger til Samsung Galaxy S6 edge, der byder på topspecifikationer og stort batteri.

Specifikationer for ny Samsung-topmodel lækket

Sydkoreanske Samsung arbejder på en ny topmodel med kodenavnet Project Zero 2 og modelnummeret SM-G928. Hjemmesiden SamMobile kan i dag berette om flere specifikationer på den næste Samsung-topmodel.

Project Zero 2-topmodellen vil være meget lig Galaxy S6 edge, da den kurvede skærm går igen. Skærmen forventes at være enten 5,4” eller 5,7” stor af AMOLED-typen og derfor er det nærliggende at kæde denne Project Zero 2-model sammen med de lækkede billeder af en Samsung Galaxy S6 edge Plus.

Læs også: Større Samsung Galaxy S6 Plus lækket på billeder

En af specifikationerne byder også på noget af en overraskelse. Samsung vælger nemlig at udskifte sin egen Exynos-processor med en Snapdragon 808 bestående af 6 kerner. Det er samme processor, der sidder i LG G4, som er noget svagere end den, der sidder i Galaxy S6 og S6 edge.

Mængden af RAM kendes endnu ikke, men det gør mængden af intern lagerplads, som ventes at blive på 32 GB.

På kamerafronten virker der ikke til at være nogle forandringer, hvor der bruges en 16 MP sensor med optisk billedstabilisering bag på, som er i stand til at optage i 4K. Foran vil der sidde et 5 MP kamera.

Læs også: To Samsung-mobiler spottet: Galaxy Note 5 og ny Galaxy S6

De absolut seneste specifikationer afslører dimensionerne på, hvad der ventes at blive Galaxy S6 edge Plus. Med målene 151 x 73 x 9 mm er den 8,9 mm højere, 2,9 mm bredere og 2 mm tykkere end den nuværende Galaxy S6 edge, hvilket giver god mening i forhold til den større skærm.

Den øgede tykkelse kommer af et batteri på 3.000 mAh. Det er 15 % større end kapaciteten på 2.600 mAh, der sidder i Galaxy S6 edge og bør derfor være i stand til at levere en endnu længere batteritid end de nuværende topmodeller fra Samsung.

Lanceres allerede om få uger

De sidste specifikationer kendes endnu ikke, men der bør ikke gå lang tid, før de ser dagens lys.

Samme hjemmeside erfarer, at den nye Samsung-smartphone allerede bliver en realitet inden for de næste uger og altså ikke først til IFA-messen til september, som det først forlød.