Specifikationer på en mindre OnePlus 3 dukker op

En ukendt OnePlus-topmodel er blevet spottet i en hastighedstest med samme kraftige hardware som OnePlus 3, men en mindre skærm.

Specifikationer på en mindre OnePlus 3 dukker op

OnePlus 3 bliver formentlig ikke den kinesiske producents eneste topmodel i år. En ny OnePlus-smartphone med en mindre skærm, men samme kraftige hardware som OnePlus 3 er nemlig dukket op i en såkaldt benchmark-test.

Læs også: OnePlus 3-salget vil blive sat på pause i flere lande

Det velkendte program GFXBench til at teste ydeevnen af både computere, smartphones og tablets afslører den nye OnePlus-telefon på hjemmesidens oversigt, hvor den indtil videre figurerer som ”OnePlus unknown”.

Lige som i andre hastighedstests medtages en lang række specifikationer i resultatet, som desuden er identisk med OnePlus 3 hvad angår resultatet.

Den endnu ukendte OnePlus-enhed har samme mekanik som OnePlus 3, men en mindre skærm.

Af detaljerne fremgår det, at den endnu ukendte OnePlus-smartphone, som allerede har fået kaldenavnet OnePlus 3 mini, har en mindre skærm på 4,6”. Til sammenligning har OnePlus 3 en noget større en af slagsen på 5,5”.

De resterende specifikationer er uændrede, hvilket betyder, at den mindre telefon er udstyret med den kraftige Snapdragon 820-processor, en Full HD-skærm, 64 GB lagerplads, 6 GB RAM og et sæt af kameraer på henholdsvis 16 og 8 megapixel.

Læs også: Rygte: OnePlus forener OxygenOS og HydrogenOS i år

Lad dig ikke forvirre af kameraerne, som på hjemmesiden står som værende på 15 og 7 megapixel. Den samlede opløsning på disse er ganske rigtigt 16 (4.640 x 3.480 pixels) og og 8 megapixel (3.840 x 2.160 pixels) lige som på OnePlus 3.

Den eneste detalje, som virker lidt tvivlsom, er at telefonen ser ud til at køre med Android-tilpasningen CyanogenMod, hvilket i stedet burde have været OnePlus’ egen OxygenOS-tilpasning. Hvad forklaringen bag dette skulle være, er ikke umiddelbart til at sige. Indtil der kommer yderligere tegn på, at telefonen rent faktisk bliver en realitet, bør du som altid derfor tage rygtet med et gran salt.

Opdateret 14:55: OnePlus’ medstifter, Carl Pei, skriver nu på Twitter, at der ikke er hold i rygtet. En OnePlus 3 mini bliver altså ikke en realitet – indtil videre.

Videre om emnet

Redaktionen følger op med den seneste udvikling om temaet. mobilsiden fulgte op på historien. 4/8/2016 gik vi videre og publicerede en ny vinkling på emnet OnePlus 3-salget vil blive sat på pause i flere lande – Læs videre her. Se de seneste nyheder om emnet her.