Spotify introducerer Spotify Connect [UPDATE]

Nu bliver det muligt at have Spotify kørende direkte fra skyen, så du kan bruge din smartphone til alt muligt andet

Spotify introducerer Spotify Connect [UPDATE]

[UPDATE]

Som mange af vores kloge læsere har gjort os opmærksomme på, så er det ikke en ny funktion – det er rettere en udvidelse af funktionen Spotify Connect. 

Det er nu også muligt at styre Spotify-appen på ens PC eller Mac gennem Spotify Connect. Vi beklager forvirringen og takker for at blive gjort opmærksomme på fejlen 🙂

Den oprindelige artikel er herunder:

En ny funktion fra Spotify lader dig spille din musik direkte fra skyen til det store stereoanlæg derhjemme, elle hvor man nu ellers har de rigtige forbindelser. Funktionen hedder Spotify Connect.

Med Spotify Connect kan man smide streamingen af musikken over på fjernsynet, så man kan ringe til sin moster og høre om hendes kat, uden musikken bliver afbrudt. Det gælder også, hvis telefonen løber tør for strøm.

Læs også: Spotify Family: Del musikken med familien

Det kræver, at højtalerne, fjernsynet eller hvad man nu ellers vil spille musikken på er forbundet til internettet. Det kan de være selv, hvis de kan udnytte Spotify Connect, ellers kan de bruge en extern enhed til at give dem internetadgang.

Desuden er denne funktion kun for brugere af Spotify Premium, så det er ikke alle, der får gavn af Spotify Connect – i hvert fald lige nu.

Opdatering:

Siden vi bragte denne historie er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kørte videre med bolden. 22/10/2014 publicerede redaktionen sagen; Sony Xperia Z3 Tablet Compact: En vaks vandhund [TEST]Klik her for at læse den påfølgende artikel.. Seneste nyt om emnet kan du finde her.