Trafikalarmen Hopper får stor opdatering

Markedet for trafikalarmer optrappes nu med den nye spiller, Hopper. Hopper lancerer i dag stor opdatering samt gør appen gratis for alle.

Trafikalarmen Hopper får stor opdatering

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Det sidste års tid er markedet for trafikalarmer boomet og man har set flere og flere udbydere melde deres ankomst. Saphe, Ooono og Beam er de mest kendte af dem, men den seneste trafikalarm på markedet, som måske ikke alle kender endnu, gør nu klar til kamp.

Trafikalarmen Hopper er opstået i et samarbejde mellem Ib Kunøe og Frank Rasmussen, der bl.a. står bag Telmore og BiBoB. 

I en pressemeddelse skriver de, at de nu er klar med en stor opdatering til appen. Den nye app, mener de, sætter helt nye standarder for apps til brugerne med fartkontrol enheder.

Frank Rasmussen om appen:

“Vi øger konkurrencen til fordel for alle kunder. Vores nye produkt har fået den helt store overhaling, hvor vi bl.a. har skelet til flere dyre konkurrenter, men også lagt en masse ny innovation i produktet”

hopper
Hopper’s app er kompatibel med trafikalarmer fra både Beam, Ooono og Saphe. Foto: Hopper

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Hopper skriver i pressemeddelelsen at appen tilbyder en bred palette af funktioner, og til forskel fra nogen anden konkurrent, har Hopper lanceret en komplet app, der både understøtter konkurrenternes produkter med helt ny funktionalitet, men nu også er 100% gratis for alle brugere. Til det udtaler Frank Rasmussen:

“Vi har en vision med vores produkt der rækker langt længere end konkurrenterne, så vi kan som ny spiller i markedet, tillade os at lægge en helt ny standard for den funktionalitet brugerne kan forvente af en gratis App”.

Den nye udgave af appen byder på:

  • Helt gratis for alle og uden begrænsninger
  • Fartkontrol-score – Se hvor sikre vi er på vores fartalarmer
  • Bliv notificeret når du overskrider en hastighedsgrænse
  • Du kan nu indrapportere fartkontroller i et hvilket som helst område
  • Forbedringer i hele appen giver dig en meget bedre oplevelse når du kører med Hopper

Trafikalarm appen er kompatibel med enheder fra både Saphe, Ooono og Beam. Den nye Trafikalarm fra Hopper kan hentes til både iOS og Android fra i dag klokken 12:00. Du kan læse meget mere om Hopper’s trafikalarm her.

Seneste nyt om Mobilabonnement & telefoni