Vertu lancerer snart ny mobil med hæderlige specifikationer

Vertu er kendt for sine dyre luksus telefoner med knap så vilde specifikationer, nu er en ny model med pæne specifikationer spottet.

Vertu lancerer snart ny mobil med hæderlige specifikationer

Vertu laver luksus telefoner som koster svimlende summer, i omegnen af 50.000 kroner er bestemt ikke uset. Alligevel er der som regel ikke tale om højdespringere inden for specifikationerne hvilket Vertu udmærket er klar over og erkendt.

Man betaler blandt andet for håndværk og holdbarhed forklarer Vertu, men nu lader det ifølge AnTuTu som har fanget en Vertu telefon med kodenavn “Signature Touch RM-980V” til, at de er på vej med en mobil som også indeholder nogle ganske fornuftige specifikationer.

En Qualcomm Snapdragon 800 processor på 2,3 GHz, fuld HD (1080×1920 pixels) skærm, 2 GB RAM, 16 GB intern hukommelse og et kamera på bagsiden og forsiden på henholdsvis 13 og 2 megapixel. Styresystemet bliver Android 4.2.2.

Man kunne måske godt have ønsket sig en Snapdragon 801 eller 805 processor når man tænker på at prisen formentlig lander på mindst 20.000 kroner, men som altid, folk der har midler og lyst til at købe en Vertu telefon, gør det formentligt ikke på grund af specifikationerne.

Kilde: Intomobile