Vind julegaver for 50.000 kroner hos POWER

POWER gentager succesen fra sidste år med Den Store Ønskeseddelskonkurrence, hvor du kan vinde produkter for en værdi på op til 50.000 kroner.

Vind julegaver for 50.000 kroner hos POWER

Hvis produkter fra elektronikkæden POWER for en værdi på op til 50.000 kroner lyder som noget for dig, bør du deltage i Den Store Ønskeseddelskonkurrence, som gentages fra sidste år.

Det kræver dog, at du gør en indsats. Idéen er nemlig den, at du opretter en konto på POWERs hjemmeside og tilføjer produkter til din ønskeseddel, som har en værdi på maks. 50.000 kroner. Du har nu et lod i lodtrækningen, hvor der den 20. december klokken 23:59 findes en tilfældig vinder.

Læs også: Power åbner sit første jyske varehus med vilde tilbud

Du kan dog øge chancerne for at vinde ved at få hjælp fra dine venner. Når du har oprettet din ønskeseddel, modtager du et unikt link, som du kan dele med dine venner og familie. For hver gang nogle deltager i konkurrencen via dit link, får du en ekstra vinderchance i form af et lod mere i puljen.

Der er altså kun én vinder, der løber af sted med præmien, som er den ønskeseddel, vedkommende selv har oprettet. Skulle dine ønsker ændre sig hen over de kommende to uger, kan du til en hver tid ændre disse ved at logge ind igen.

Du deltager i POWERs Ønskeseddelskonkurrence ved at klikke her.

Se nedenfor hvordan præmien blev taget imod, da den skulle overrækkes sidste år.