Windows Phone 8 mister support i juli 2014

Ejerne af Windows Phone 8-telefoner kan få support fra Microsoft frem til juli 2014, men glemmes ikke som Windows Phone 7 blev.

Windows Phone 8 mister support i juli 2014

Da Microsoft lancerede Windows Phone 8 betød det også, at de der havde købt en Windows Phone 7 telefon måtte se sig forbi gået – det var nemlig ikke teknisk muligt at opgradere fra Windows Phone 7 til Windows Phone 8, da Microsoft havde ændret den underliggende teknik.

Microsoft har afsløret, at deres “produkt support” for Windows Phone 7.8 og Windows Phone 8 vil stoppe i anden halvdel af 2014, det passer med regelen om 18 måneders support fra lanceringsdatoen.

Helt præcist så er Microsofts planer, at supporten til Windows Phone 8 stopper den 8. juli 2014, mens den til Windows Phone 7.8 fortsætter frem til 9. september 2014. Det skriver wmpoweruser.com.

 – ”Microsoft vil gøre opdateringer til styresystemet tilgængelige for din telefon, inklusiv sikkerhedsopdateringer, i en periode på 18 måneder fra lanceringsdatoen. Distribueringen af opdateringer kan blive kontrolleret af operatører eller producenter, ligesom de også kan variere fra land til land og afhænge af region og hardware,” er meldingen fra Microsoft.

Ifølge Microsoft i Norge, så vil hver af de mindre opdateringer eksempelvis Windows Phone 8.1, 8.2 osv. også få halvandet års support. Og det er muligt at opgraderer til mindst én stor opdatering, hvis man har en Windows Phone 8 telefon. Det skriver Version2.dk.