12 nyheder som Apple iPhone 7 vil byde på

Apple-ekspert med kilder hos iPhone-leverandører giver et endeligt billede af hvordan iPhone 7 bliver.

12 nyheder som Apple iPhone 7 vil byde på

Den kommende iPhone 7 bliver mindst en tredjedel hurtigere, vandtæt ned til mindst en meter – og så kommer den i ny blank sort farve. Det er bare tre af de nyheder som vi kan forvente os, af Apples kommende iPhone 7, som Tim Cook & Co vil præsentere den 7 september.

Det er Apple-analytiker og ekspert hos KGI Securities, Ming-Chi Kuo, der er bag påstandene, men hans netværk af kilder i Apples produktionsapparat plejer at ramme plet.

Hidtil har lækkede spionfotos og informationer om Apples nye iPhone ikke peget på store ændringer, i hvertfald designmæssigt. Men der vil ifølge Kuo være en del nyt at finde i iPhone 7. I alt udpeger eksperten 12 specifikke punkter hvor iPhone 7 vil se en fremgang i forhold til forgængeren iPhone 6S.

Se også: Officielt: Apple holder iPhone 7-event den 7. september

iPhone 7 prototype
iPhone 7 Plus-kameraet vil få et særligt dobbeltmodul. Foto: YouTube.com

12 nyheder du kan se frem til i iPhone 7

Ny Apple A10 processor
Mekanikken i Apples iPhone7 vil snurre omkring 32 procent hurtigere end før, med en max-frekvens på 2,45 GHz – hvilket bør betyde at processoren bliver mindst en tredjedel hurtigere.

Masser af plads
iPhone 7 vil nu råde over dobbelt så meget lager som før. Du vil derfor kunne vælge imellem 32, 128 eller 256GB lager i alt.

Ny farve og finish
Apple iPhone 7 vil få en ekstra farve i paletten. iPhone 7 kommer i sølv, space grey, guld, rosenguld og den nye ’dark black’. Koh beskriver den nye farve som en højglans sort farve, der minder om pianolak.

Vandtæt
iPhone 7 bliver ligeså vandtæt som Apple Watch. Det betyder, at den vil matche dens IPX7-certificering, som garanterer at den kan holde til at være mindst en halv time på en halv meters vand.

Slut med jack-stik
Det universelle jack-stik til hovedtelefoner bliver vraget til fordel for lightning stikket. Udeladelsen vil give plads til forbedrede højtalere og en ny, forbedret Force Touch sensor. Apple vil dog bundle iPhone 7 med et lightning-kompatibelt headset samt en adapter til dit eksisterende headset.

Læs også:  Er det her løsningen på høretelefoner til iPhone 7?

Frontvendt lyd
Den lille højtaler over skærmen vil nu kunne klare mere end bare opkald. I samspil med en ny forstærker vil denne pumpe kraftig stereolyd sammen med højtaleren i bunden.
Hjemknap uden knap. Home-knappen bliver ikke længere være nogen fysisk knap, men bare en touch-følsom overflade. Den vil dog efterligne et fysisk klik ved hjælp af Apples Force Touch teknologi.

Flere farver
Displayet i iPhone 7 vil blive mere levende at se på, med understøttelse af samme bredde farverum som Apples iPad Pro 9.7.

Dobbeltkamera med særligt setup
Den større iPhone 7 Plus vil få en særlig dobbelt-anordning til at tage fotos med. Begge moduler vil råde over 12 megapixels, men i modsætning til lignende løsninger fra Huawei eller HTC, vil det ene modul være mere lysstærk, vidvinklet og optisk stabiliseret, mens den anden vil have et teleobjektiv og mindre individuelle pixels.

Se også:  iPhone 7: Her er hvad vi forventer [WEB-TV]

Dobbelt op på flash
Det bliver i alt på 2 gange varm og 2 gang kølige LED’er der vil assistere med lys under foto- eller videooptagelse. En ny sensor vil også registrere det omgivende lys, for at belyse motivet bedst muligt.

Laser-genkendelse
Proksimitetssensoren, som registrerer hvorvidt du har mobilen i hånden eller ved øret vil benytte sig af lasere i stedet for LED’er. Det vil give en hurtigere genkendelse og endda mulighed for nye funktioner.

NFC – kun i Japan
iPhone 7 vil understøtte FeliCa NFC – en standard som i dag kun findes i det japanske marked.

Læs også:  Rygte slår fast: Dette års iPhones bliver ‘7’ og ‘7 Plus’

Tim Cook apple event
På onsdag går det løs – Tim Cook & Co. vil fremvise deres nye iPhone 7. Foto: Apple

Følg med på onsdag

Ming-Chi Kuos udførlige liste, flugter generelt med de fleste af de lækkede rygter og informationer om de kommende iPhones fra Apple.

Hvordan den endeligt vil tage sig ud, vil Apple løfte sløret for på onsdag kl 19.00 dansk tid, hvor Tim Cook og hans hold vil vise iPhone 7 frem for offentligheden. Følg med her på mobilsiden.dk, hvor vi vil følge eventet live.

Se også:  Sådan streamer du Apples iPhone-event