Årets første Motorola Mods ser lovende ud

Motorola er ude med to interessante mods til deres Moto Z-telefoner.

Årets første Motorola Mods ser lovende ud

Motorola og Lenovo indleder mobilåret 2018 med to interessante typer tilbehør til deres serie af modulære Moto Z smartphones: Et mobilt keyboard og et mobilt helselaboratorie.

Enklest er nok keyboardet, som er signeret Livermorium, en tilbehørsproducent som løb med Motorolas ’Transform th Smartphone Challenge – en konkurrence som præmierede de bedste idéer til Moto Z tilbehør.

Det prisvindende koncept har nu været igennem ’Accelerator Program’ er nu klar til at give et dedikeret mobilt keyboard til Moto Z-serien af telefoner.

Mod’en hæfter sig som de øvrige mods magnetisk og giver et fuldt slider-tastatur der kan klappes væk når det ikke er i brug. Mod’en fungerer også som en stander til mobilen, hvor displayet vippes 60 grader op. Prisen lyder på i alt 99 amerikanske dollars – det svarer til omtrent 620 kroner herhjemme. Keyboardet ryger i dansk handel i løbet af januar måned.

Se også:  Motorola Moto Z2 Force – Topmobil med et twist [TEST]

Motorola Mod
Få styr på vigtige helseinfo med Lenovo Vital Moto Mod. Foto: Motorola.com

Et bærbart helselaboratorium

Motorola andet nye mod, Lenovo Vital Moto Mod, er af en helt anden natur. Her har Lenovo og Motorola pakket et mobilt sundhedscenter ned i en Mod der ligesom de øvrige mods hæfter sig magnetisk til bagsiden af Moto Z-telefonerne.

Med denne på mobilen, kan der foretages pulsmålinger, måles respiratorisk frekvens, iltmætning i blodet, kropstemperatur samt foretages både systoliske og diastoliske blodtryksmålinger.

Det mobile laboratorium bliver til gengæld Lenovos dyreste Mod til dato, med en pris der debuterer ved 395 amerikanske dollars.

Begge Motorola Mods bliver tilgængelige igennem Motorolas Mod-butik samt hos udvalgte forhandlere.

Læs også:  Motorola nyeste Mod er et snedigt 360-kamera