Afsløring: Ny Motorola Q 9h på vej

Windows Mobile 6.1 og meget andet godt, er en del af en kommende Motorola Q 9h Enterprise.

Afsløring: Ny Motorola Q 9h på vej

Motorola Q 9h er enheden for de businessbrugere, der holder af Windows Mobile-systemet, og ønsker en lynhurtig stabil mobil, hvor styring af mails, kontakter og kalender er en topprioritet

Mobilsiden.dk kan nu afsløre, at en endnu federe udgave er på vej. Godt nok har vi i vores anmeldelse tidligere givet Q 9h topkarakter, men fraværet af trådløst netværk, og GPS er bemærket – netop disse to ting er inkluderet i en efterfølger.

Dem i branchen, der ved noget om Q 9h, er meget hemmelighedsfulde. Det eneste vi 100 procent har bekræftet er, at der kommer en Motorola Q 9h Enterprise den har trådløst netværk og kører Windows Mobile 6.1. GPS er stadig lidt usikkert, men dog stadig meget sandsynligt.

Yderligere specifikationer og releasedato har det været umuligt, at fremtvinge, men Mobilsiden.dk holder naturligvis øje.

Se også nedenstående video om Q9 h fra slutningen af sommeren 2007.

Sagen er ikke slut

Interessen for temaet fortsatte. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. d. 12/3/2008 fulgte vi historien op med en ny vinkel på Rygter: Motorola på vej med nye mobiler – Du finder den her. Vi følger op på emnet. Se seneste nyt her.