Afstemning: Årets Mobil 2020

Hvilken smartphone fortjener titlen som årets mobil 2020? Deltag i afstemningen i artiklen.

Afstemning: Årets Mobil 2020

Vi nærmer os så småt det nye år, og traditionen tro er vi derfor klar med den største og vigtigste afstemning på Mobilsiden: Kåringen af Årets Mobil 2020.

Selv om mange mobilproducenter har været stærkt udfordret på grund af coronapandemien, har 2020 budt på mange af samme tendenser, som vi så i fjor. Skærmene, kameraerne og batterierne fortsætter med at vokse, processorerne bliver bedre, og den gennemsnitlige pris på en smartphone stiger igen i år.

I 2020 har der været øget fokus på mellemklassemobiler på grund af coronapandemien, men det betyder bestemt ikke, at der ikke har været mange spændende topmodeller at vælge mellem.

Vi har fået alle de forventelige efterfølgere til sidste års topmodeller såsom Samsung Galaxy S20-serien, Note 20-serien, iPhone 12-serien og Huawei P40-serien. Og så har vi i 2020 også fået langt mere forfinede bud på foldbare smartphones.

Det store spørgsmål er så, hvilken smartphone du mener fortjener hæderen som Årets Mobil 2020. Nedenstående liste består af de mest populære smartphones, der kan købes her i Danmark.

Hvilken af årets mobiltelefoner synes du fortjener titlen? Stem herunder.

Læs også: Læsernes valg: Her er Årets Mobil 2019

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...