Afstemning: Hvilken type skærm foretrækker du?

Endnu en arbejdsuge er gået, hvilket betyder, at det er tid til vores ugentlige afstemning. I denne uge kommer den buede skærm igen op at vende.

Afstemning: Hvilken type skærm foretrækker du?

I denne uge handler vores afstemning om skærme. Mere specifikt formen på skærmen. Det er selvfølgelig et emne, der har været oppe at vende før, især da det for fire år siden begyndte at blive mainstream i smartphoneindustrien. Dengang valgte Samsung at lancere Samung Galaxy S6 og Samsung Galaxy S6 Edge. Edge-displayet rodfæstede sig i Samsungs designafdeling, og i dag er det næsten mere reglen end undtagelsen, at flagskibsmodeller kommer med en buet skærm.

Læs også: Xiaomi Mi Mix Alpha – vanvittig fremtidsmobil

Samsung er selvfølgelig ikke den eneste producent, som har taget den buede skærm til sig. Faktisk er buede skærme at finde hos de fleste af de mest populære smartphoneproducenter, med undtagelse af Apple, der endnu har til gode at bruge en buet skærm. For nyligt lancerede Huawei deres Mate 30 Pro, og selvom telefonen endnu ikke har ramt det danske marked, så er den værd at nævne i denne sammenhæng. Huawei Mate 30 Pro kommer nemlig med en ultra-buet skærm, der buer hele 88 grader i siderne. Dermed har Huawei taget formfaktoren til et nyt niveau.

Men hvad foretrækker i? Er det fint med en buet skærm, og i så fald, hvor voldsomt må det være. Eller har Apple fat i det rigtige, når de kun bruger flade displays? Deltag i vores afstemning her:

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...