Afstemning: Hvor har du købt din nuværende telefon?

Mulighederne er mange når man skal ud og investere i en ny telefon. Men hvilken vej går vores læsere, når der skal bruges penge på det nyeste flagskib? Deltag i vores afstemning her.

Afstemning: Hvor har du købt din nuværende telefon?

Endnu en uge er gået, hvilket betyder, at det er tid til vores ugentlige afstemning. Selvom det kunne være nærliggende at lave en afstemning om Samsung Galaxy Note10, som fylder alle nyhederne for tiden, så går vi i denne uge i en anden retning.

Telefonmarkedet er en jungle. Der findes efterhånden et uoverskueligt udvalgt af telefoner, der kan nogenlunde det samme. Derimellem findes der selvfølgelig også de telefoner, der udmærker sig ved at kunne noget ekstraordinært. Ligesom med telefonerne, findes der også et uoverskueligt antal forhandlere. Herhjemme har vi store spillere som Elgiganten, Power, Wupti og lignende, der sælger de fleste telefoner uden abunnement. Også producenterne selv har deres telefoner i salg. Her gælder som regel samme vilkår som hos en forhandler, at telefonen sælges uden abonnement. Og så er der alle teleselskaberne. Hos de fleste teleselskaber kan man få de nyeste telefoner til en reduceret pris, hvis man samtidig tegner et abonnement, eller forlænger sin bindingsperiode. Derudover kan man ofte købe sin telefon på afbetaling, og på den måde betale den i små rater over sin telefonregning, hvilket tiltaler de fleste af os, der måske ikke lige har 8.000 kroner til en ny telefon.

Vores spørgsmål til jer i denne uge er simpelt: Hvor har I købt jeres nuværende telefon?

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...