Aldi sælger nu billige iPhones

Supermarkedskæden Aldis har længe haft elektronik på hylder, men nu begynder deres tyske butikker at sælge iPhones til billige priser. En renoveret iPhone 8 koster lige under 2.800 kroner.

Aldi sælger nu billige iPhones

I discount-supermarkedskæden Aldi har man længe kunnet finde glasskabet med en meget variende kvalitet af elektronik, men i de tyske butikker kan man nu finde såkaldte refurbished (renoverede) iPhones. Modellen der er tale om er en iPhone 8, som sælges til billige penge. Er magien i Apples iPhone ved at forsvinde?

Engang kunne man kunne finde Apples mobiltelefoner i udvalgte butikker og til overraskende ens priser, hvilket hang godt sammen med producentens intention om at fremstille iPhonen som et eksklusivt produkt. I dag kan finde iPhones i et bred udvalg af butikker og nu også i supermarkedskæden Aldi, hvor en iPhone 8 med 64 GB lagerplads sælges for under 2.800 kroner. I Danmark koster en ny iPhone 8 1.000 kroner mere, men her er der også tale om en refurbished model. Altså en iPhone som er brugt, men i perfekt stand, og derefter istansat af Apple og sælges med fuld garanti.

Læs også: iPhone 12 kommer helt uden en oplader

iPhone 8 Aldi
Brugt iPhone 8 på tilbud i tyske Aldi butikker.

Som man kan se på ovenståedende billede og hos Aldi selv, så er de brugte iPhones allerede udsolgt. På trods af den billige pris på iPhone 8-modellen, så er det ikke nyt at se brugte iPhones blive solgt. Set fra et miljømæssigt perspektiv, så giver det god mening at købe brugt elektronik, men hvad gør det for “magien” ved Apples produkter?

Læs også: Test af Apple iPhone 8 og 8 Plus

Er iPhonen stadig eksklusiv?

Og hermed kommer vi til baggrunden for denne artikel: Er iPhonen stadig noget specielt og et eksklusivt produkt? Der er selvfølgelig stadig iPhones, som koster over 11.000 kroner, men det må næsten gå ud over mærkets omdømme, når det samtidig bliver solgt i discount-supermarkeder.

Hvad siger i? Er iPhonen stadig sat op på en piedestal eller køber man den af andre årsager?

Sidste tilføjelse til historien

Redaktionen følger op med den seneste udvikling i sagen. Lasse Olsen fulgte op på historien. Allerede d. 6/7/2020 publicerede vi en opfølgning med en artikel omkring emnet Se den kommende 5,4″ iPhone 12 ved siden af iPhone SE og iPhone 7Klik her for den efterfølgende artikel.. Se også seneste nyt om temaet her.