Alt om ny iPhone SE 3 – forbedret batteri, ydelse, kamera

Apples nyeste kompakte iPhone SE 3 får 5G, længere batteritid, bedre kamera og hurtig ydelse med A15 Bionic chipset. Her er alt du skal vide om den nyeste iPhone.

Alt om ny iPhone SE 3 – forbedret batteri, ydelse, kamera

Apple er endelig klar med en ny udgave af den utroligt populære lille og billig(re) iPhone SE. Tredje generation af iPhone SE får flere forbedringer, der gør den til en endnu bedre smartphone til prisen. Her er alt du skal vide om nyeste iPhone SE 3.

Se også: Billige priser på iPhones

iPhone SE 3 – en bedre “billig” iPhone

Den netop lancerede iPhone SE 3 byder på flere forbedringer. iPhone SE fra 2022 får Apples hurtigste A15 Bionic-chipset, der giver ydelse på højde med de hurtigste iPhones på markedet.

iPhone SE 3 byder nu også på 5G, en længere batteritid, forbedret holdbarhed, vandtæt og støvtæt med IP68-certificering og et nyt kamerasystem med avancerede funktioner som Smart HDR 4, Fotostil og Deep Fusion.

Stadig lille og kompakt

Designmæssigt er der ikke meget nyt i iPhone SE 3 sammenlignet med modellen fra 2020 – faktisk er de helt identisk. Det er dog indmaden, hvor man finder alle nyhederne.

Man finder stadig en 4,7 tommer skærm, Touch ID-fingeraftryk og hjemknap. Med A15 Bionic er der dog skruet gevaldigt op for ydelse – og dermed også for levetiden, hvor SE 3 helt sikkert vil blive opdateret i mange år frem.

iPhone SE har et helt nyt kamerasystem med styrke fra A15 Bionic-chippen. Det omfatter et 12 megapixel vidvinkelkamera med en blændeåbning på ƒ/1,8. Chippen tillader computerbaseret fotografering med teknologier som Smart HDR 4, Fotostil, Deep Fusion og Portræt-funktion.

Og endelig har den nye iPhone SE også 5G.

iPhone SE 3 pris og tilgængelighed

iPhone SE 3 får en pris fra 3.999 kroner for 64 GB lagerplads. Du kan se flere priser på iPhone SE 3 her samt information om, hvornår den kan forudbestilles og lander i butikkerne.

Se også: Test af iPhones