Analytiker: Samtlige iPhones får større batterier i 2018

Et af iPhonens oftest tilbagevendende kritikpunkter bliver adresseret i 2018-modellerne.

Analytiker: Samtlige iPhones får større batterier i 2018

Når Apple introducerer nye iPhone-modeller, bliver batteriet ofte kritiseret for at være for småt til at holde strøm til en dags aktivt brug. Står det Min-Chi Kuo fra analyseinstituttet KGI Securities, vil Apple svare på den kritik næste år. Det skriver 9to5mac.

Her nævner han, at i de kommende iPhone modeler, vil Apple introducere et mere pladsbesparende L-design til batterierne – hvilket gør det muligt at klemme større kapaciteter ind på mindre plads.

Den nye batteritype betyde, at i den direkte afløser til iPhone X vil batteriet råde mellem 2.900 og 3.000 mAh mod 2.716 mAh i dag.

Nye displaystørrelser på vej

Ud over at nævne større batterier, siger Ming-Chi Kuo at Apple vil forsøge sig med flere større iPhones – en større 6,5” iPhone ’X Plus’ vil ledsage afløseren til iPhone X mens en mere prisvenlig iPhone med 6,1” display også forventes at få debut i 2018.

Den billigere iPhone vil dog vrage X’ernes glasdesign for et metalhus i stil med den, der findes i iPhone 7.

Fælles for samtlige kommende iPhones bliver, at de får Face-ID ansigtsgenkendelse mens de vil være tæt på at være 5G-kompatible.

Historien følges op

Vi følger op med den seneste udvikling i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 6/12/2017 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med nyheden Nu har 59 % af alle iPhones og iPads iOS 11 – Historien bringes videre her. Seneste nyt om emnet finder du her.