Apple inviterer til iPhone-event i næste måned

Apple har inviteret til årets september-event, hvor de nye iPhones vil blive vist frem. Måske får vi også et nyt Apple Watch at se.

Apple inviterer til iPhone-event i næste måned

Så er det snart den tid igen. Altså der hvor Apple viser nye iPhones frem – og måske endda lidt ekstra godter. Apple har i går sendt invitationer ud til et event, der bliver afholdt i Steve Jobs Theater i Apples hjemby, Cupertino. 

Vi har allerede en god idé om hvordan de nye iPhones kommer til at se ud, og noget af den nye hardware de bærer rundt på. I hvert fald hvis man skal tro rygterne, som virker ret troværdige. Det iPhone design der florerer på nettet nu, blev første gang lækket i januar i år og har siden da holdt stik og bekræftet utallige gange.

Det betyder at vi kan forvente en iPhone der kommer til at se nogenlunde sådan ud:

Apple iPhone 11
Billede fra en coverproducent der viser en dummyudgave af iPhone 11, eller Pro som den forventes at blive døbt. Foto: Slashleaks

Tredobbelt kamera i iPhone Pro

Designmæssigt skulle der ikke ske voldsomt meget, lige udover et helt nyt tredobbelt kamera. Apple skulle angiveligt have stort fokus på kameraet i dette års iPhone. Derudover kommer der selvfølgelig et endnu hurtigere chipsæt, et forhåbentlig større batteri, omvendt trådløs opladning og iOS 13. Den mindste udgave af iPhone XS har en skærm på 5,8 tommer, men den kommende vokser til 6,1 tommer.

Der kommer også en ny udgave af iPhone XR, den billigere iPhone, der måske får navnet iPhone 11. De to topmodeller kommer angiveligt til at hedde iPhone Pro.

Læs også: Sådan bliver iPhone Pro og de nye iPads

Hvad vil Apple ellers vise frem?

Der går rygter om, at Apple også vil lancerer Apple Watch Series 5. Dog er det ekstremt begrænset hvad der er blevet lækket, så vi tror ikke det kommer til at ske. De nye Apple Watch 5 skulle komme i ceramic og titanium udgaver. Det er sket at Apple kan overraskende og et nyt Apple Watch ville være spændende. 

Læs også: Analytiker: Apple Watch Series 5 kommer i år

Der kunne også blive vist nye iPads frem: En “almindelig” iPad, denne gang med en større skærm, samt en ny iPad Pro. Mindre sandsynligt er en ny 16 tommer MacBook Pro.

iPhone-event den 10. september

Den 10. september sker lanceringen. Vi dækker selvfølgelig eventet og opdaterer jer hurtigst muligt.