Apples iPhone XS Max har den bedste skærm på markedet

DisplayMate har som sædvanligt testet skærmene på de nye iPhones, og især XS Max klarer sig rigtig godt.

Apples iPhone XS Max har den bedste skærm på markedet

Det er ikke længe siden, at Samsung lancerede Galaxy Note9. Samtidigt var DisplayMate klar med en anmeldelse af skærmen som ikke bare fik roser, men faktisk blev kaldt den bedste skærm nogensinde. Sådan er det ikke længere.

Læs også: iPhone XS og XS Max udsat for ‘drop test’

Under den vanligt store ståhej lancerede Apple en række nye iPhones, deriblandt iPhone XS Max som netop har slået Samsung Galaxy Note9 i kampen om den bedste skærm.

iPhone Xs Xs Max
Apples præsentation af iPhone XS og XS Max. Foto: Apple

I anmeldelsen siger Display Mate, at Apples seneste flagskib enten slår eller matcher en lang række rekorder, heriblandt farvegengivelse, højeste lysstyrke og reflektion.

Farvegengivelsen, for eksempel, er så god, at man ikke kan skelne den fra det perfekte, mens lysstyrken er kraftig nok til, at man kan se skærmens indhold under direkte sollys. Den hidtil højeste lysstyrke, målt af DisplayMate, var 660 nits. På iPhone XS Max’ startskærm blev der målt hele 725 nits. Derudover er skærmen ikke særligt reflekterende, hvilket også hjælper, når telefonen bruges i høj sollys.

Læs også: Huawei delte powerbanks ud til folk i kø til iPhone XS

Eftersom skærmen er ef typen, OLED, har den uendelig kontrast-ratio, og den forvrænger kun farverne ganske lidt, når man kigger på skærmen fra en spids vinkel.
Alt i alt har skærmen på iPhone XS Max scoret højt i næsten alle testene. Hvis man har lyst til at gå i dybden med hvad DisplayMate alt tester, så kan den fulde anmeldelse læses her.