Avis: Apple arbejder med over 10 iPhone 8-prototyper

Apple tester lige nu over 10 forskellige prototyper af iPhone 8, og én af dem har en højopløselig kurvet OLED-skærm, lyder nyt rygte.

Avis: Apple arbejder med over 10 iPhone 8-prototyper

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Selv om det ikke engang er tre måneder, siden Apple løftede sløret for iPhone 7, har rygterne om den kommende iPhone 8 allerede floreret i månedsvis. Nu er endnu et dukket op – denne gang fra den altid velinformerede avis Wall Street Journal.

Læs også: Rygte: Næste års iPhone får kurvet OLED-skærm

Ifølge avisens kilder opererer Apple lige nu med over 10 forskellige prototyper af næste års iPhone 8, og særligt én af dem løber med al opmærksomheden. Lige som adskillige rygter tidligere har peget på, lyder det fra Wall Street Journal, at Apple ganske rigtigt arbejder på en iPhone 8 med kurvet OLED-skærm.

Samsung Galaxy S7 edge
Samsung Galaxy S7 edge har i forvejen en høj pixeltæthed på 534 pixels per tomme.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Får højere skærmopløsning end Samsungs topmodeller

Både Samsung, LG og Sharp har været i spil som leverandør af OLED-skærmpaneler til den kommende iPhone 8, men de seneste forlydender går på, at det bliver Samsung, der skal løfte opgaven .

Fra Apple skulle meddelelsen angiveligt have lydt, at der skal skrues op for produktionen af OLED-skærmpaneler, lige som de er blevet bedt om at sende ’skærmprototyper med højere opløsning end fra Samsung’ selv.

Hvis den udmelding er til at tro på, og en kurvet model med en sådan skærm bliver en realitet, kan du se frem til en udgave af iPhone 8-varianterne med en skærmopløsning, der er højere end den WQHD-opløsning på 1.440 x 2.560 pixels, som Samsung og mange andre producenter benytter i deres nuværende topmodeller.

Læs også: Apples iPhone 8 trues af skærmmangel

Om det så bliver den abnormt høje 4K/UHD-opløsning på 2.160 x 3.840 pixels lige som i Sony Xperia Z5 Premium, er der endnu ikke nogle oplysninger om. I hvert fald peger analytikeren Ming-cho Kuo på, at to andre iPhone 8-modeller får en noget lavere skærmopløsning og en LCD-skærm, mens den kurvede udgave med OLED-skærm bliver en særlig, og højst sandsynligt også dyrere, variant som led i fejringen af Apples 10 års iPhone-jubilæum.

Spekulationerne om den næste iPhone 8 er mange – og med god grund. Der er nemlig endnu lang, lang tid til den bliver en realitet. Siden iPhone 5 har Apple nemlig haft for vane at lancere sine nye iPhones i september måned.

Seneste nyt om Apps & sociale medier