Bekræftelse: Ingen Zune-mobil eller Nokia-touch

Sidste uges rygter handlede om Microsofts smartphone-planer og Nokias touch-planer. Dem kan vi godt vinke farvel til.

Bekræftelse: Ingen Zune-mobil eller Nokia-touch

I sidste uge kunne Mobilsiden.dk fortælle rygter om, at Microsoft planlagde en smartphone, der skulle blive en del af deres Zune-serie. Samtidig havde Nokia skabt spekulationer om flere touch-produkter, da de havde vist koncept-billeder til et officielt show.

Microsoft ligger nu låg på rygterne om en Zune-mobil til CES i Las Vegas i næste måned. Selskabet vil ikke præsentere en mobiltelefon under Zune-navnet, fortæller Brian Seitz, chef for Microsofts Zune-afdeling.

Til gengæld er det ikke blevet afkræftet, at Microsoft vil præsentere en smartphone i februar.

Spekulationerne om Nokia er samtidig slået i gulvet af den finske producent. De omtalte billeder var for at fremvise, hvad Nokia havde i tankerne om styresystemer og brugeroverflader til mobilen. Ud fra billederne kan der altså ikke spekuleres i en mobil eller smartphone

Vi satser nu stadig på, at Microsoft vil komme med en smartphone, og Nokia snart vil komme med flere touch-produkter.

Seneste nyt

Tematikken er fortsat aktuel. mobilsiden kørte videre med bolden. Allerede d. 12/12/2008 fulgte vi op med en artikel der drejer sig om Ugens rygter: Microsoft, Nokia, Samsung m.m. – Den videre historie om temaet finder du her. Temaet lever stadig. Tjek de sidste nyheder om Smartphone..