Billede af iPhone 7-dummy viser minimalistisk design

Et billede af en dummy-enhed af den kommende iPhone 7 er dukket op. Her er ikke længere antennelinjer på bagsiden, og kameraet stikker ikke længere ud.

Billede af iPhone 7-dummy viser minimalistisk design

Rygterne om den kommende iPhone 7 tager langsomt til i takt med, at en mulig lancering i september måned nærmer sig. Nu er et formodet billede af en såkaldt dummy-enhed af iPhone 7 dukket op på hjemmesiden Mac Rumors, som anonymt er blevet tippet billedet.

Der er derfor ingen garanti for, at det er den ægte vare, og det anbefales derfor altid at tage sådanne oplysninger med et gran salt. Ikke desto mindre giver billedet en god indikation på, hvordan iPhone 7 med al sandsynlighed kommer til at se ud.

Læs også: Første cover til iPhone 7 bekræfter: Intet 3,5 mm jackstik

iPhonen på billedet stemmer nemlig overens med flere af rygterne, men samtidig rejser det også flere spørgsmål, da andre rygter peger i en anden retning.

iPhone 6s antennelinjer
Disse antennelinjer bag på iPhone 6 og 6s forsvinder i iPhone 7. Foto: Apple

Først er der de synlige antennelinjer, som længe har brudt det ellers stilrene design på bagsiden af de seneste iPhones. Disse er nu flyttet hen til toppen og bunden, hvor de ikke bryder designet i nær så høj grad. Det efterlader en metalbagside, der aldrig har været mere minimalistisk på en iPhone.

Det skyldes også en anden ændring i iPhone 7, som billedet angiveligt viser. Kameraet stikker ikke længere ud, men er helt plant med resten af bagsiden. Der har både været rygter, der peger i retning af, at kameraet ganske rigtigt bliver helt fladt, men også at det kommer til at stikke en anelse ud. Uanset om det stikker ud eller ej, ser det stadig ud til, at det bliver iPhone 7 Plus, der får dual-kameraopsætningen med de to kameraer side om side.

Læs også: Apple-analytiker: iPhone 7 får ikke mange salgsargumenter

På bagsiden ses også den såkaldte Smart Connector, som også benyttes i de to iPad Pro-tablets. Idéen med Smart Connector er, at der både kan overføres strøm og data mellem enheden og tilsluttet tilbehør såsom et tastatur eller cover, men også her er det tvivlsomt, om det rent faktisk bliver en del af iPhone 7.

Tidligere blev et billede af iPhone 7 Plus lækket, der angiveligt viser denne nye tilslutningsmulighed, men modsat lyder det fra den japanske side Mac Otakara, at det ikke når at komme i iPhone 7.

Den måske mest omtalte ændring i den kommende iPhone 7 er fraværet af det velkendte jackstik. Rygterne har været enslydende på det punkt indtil for nyligt, hvor et billede af en formodet komponent til iPhone 7 blev affotograferet. Her ses det pludselig, at iPhone 7 alligevel får jackstikket, men det er altså ikke til at finde på det seneste billede, der er dukket op af iPhone 7.

Læs også: Tegning bekræfter dual-kamera og intet jackstik i iPhone 7 Plus

Hvor der tydeligvis stadig er en del modstridende rygter om designet, er det til gengæld ganske sikkert, at den får en ny og ikke mindst hurtigere Apple A10-processor fremstillet af TSMC, en ”virtuel” berøringsfølsom home-knap i stedet for den fysiske knap, vand- og støvtæthed og et hurtigere LTE/4G-modem fra Intel.