Billeder af Huawei P30 Pro og P30 sluppet ud

Nye billeder af Huaweis kommende P30-serie er dukket op på nettet. Sådan skulle Huawei P30 og P30 Pro komme til at se ud.

Billeder af Huawei P30 Pro og P30 sluppet ud

Der er nu under en måned til Huawei lancerer deres efterfølgere til de populære P20 og P20 Pro. De holder nemlig et event i Paris den 25. marts, hvor P30 og P30 Pro bliver præsenteret. Men allerede nu ser det ud til, at vi kan få et indtryk at de to kommende smartphones. 

Huawei P30 Pro ser ud til at få hele fire kameraer og en voldsom 10x hybrid zoom, som skulle blive muligt med en telefotolinse, kombineret med en 5x zoom. Ligesom Mate 20 Pro så får P30 Pro buet glas i dens sider, men et mere P20 inspireret udseende på bagsiden. Tidligere rygter har afsløret en 6,5 tommer skærm, trådløs opladning, fingeraftrykslæser i skærmen, 8GB RAM og Huaweis Kirin 980 chipsæt. Notchen er blevet betydeligt mindre og det ser ud til at infrarød-sensoren til ansigtsgenkendelse er droppet. Kanterne omkring skærmen ser umiddelbart ud til at være lidt større end på Samsungs Galaxy S10.

Er det bare mig eller er der ikke en højtaler at se i toppen af telefonen?

Huawei P30 Pro
Huawei P30 Pro i den efterhånden klassiske Twilight farve. Man ser den fjerde kameralinse gemme sig til højre for de tre andre. Foto: Winfuture.de

Huawei P30 får derimod en flad skærm, hvilket minder lidt om Samsungs måde at gøre det på, hvor Galaxy 10e har flad skærm og den dyrere Galaxy 10 har buet skærm. Her finder vi en lidt mindre skærm, men stadig med en lille notch. På bagsiden er der “kun” tre kameraer, men farven er ny og ser virkelig lækker ud.

P30 skulle ifølge rygterne også få Kirin 980. Lad os håbe de rygter passer, for det ville gøre denne model ekstremt interessant. En mindre skærm, hurtigt chipsæt til en lavere pris. Vi forudser den kan blive en konkurrent til Galaxy 10e, og selvfølgelig iPhone XR.

Læs også: Samsungs kamera er på niveau med Huawei

Huawei P30
Huawei P30 med tredobbelt kamera og flad skærm. Foto: Winfuture.de