Billeder taget med OnePlus Nord 3 5G

OnePlus Nord 3 kommer formentlig til at imponere på kvalitet i forhold til prisen - her er de første billeder, vi har taget med den nye telefon.

Billeder taget med OnePlus Nord 3 5G

OnePlus Nord 3 5G er lige på trapperne – lanceringen sker den 5. juli – og selskabet er begyndt at tease for telefonen allerede. Senest var der nyt om de farver, den kommer i og nu er der så lidt nyt om kameraet.

OnePlus Nord 3 5G er mellemklassetelefon, der formentlig får en pris mellem 3.500 og 4.000 kroner – Nord 2 lå i et lidt lavere prisleje og vi forventer en lidt højere pris på Nord 3.

Se også: Priser på OnePlus Nord

Billig telefon med kamera i topklasse

Den loves at levere en “fotografisk oplevelse i absolut topklasse”. Det sker ved at bruge en kombination af den bedste fotograferingshardware og OnePlus-udviklede algoritmer. Den vigtigste kamerasensor i telefonen er Sony IMX890, den samme 50 megapixel-sensor, der blev brugt i dette års flagskibstelefon, OnePlus 11 5G og den er også udstyret med den samme optiske billedstabiliseringsteknologi.

“OnePlus Nord 3 5G er måske nok vores nyeste mellemklassetelefon, men det betyder ikke, at den vil give en mellemklasse-fotooplevelse,” siger OnePlus COO og præsident Kinder Liu.

Se også: Test af OnePlus Nord 2

Billeder taget med OnePlus Nord 3

Vi har fået mulighed for at vise nogle billeder taget med telefonens hovedkamera med 50 megapixel. Dem kan du se herunder. Vi forventer ikke, at Nord 3 kan klare sig i en direkte duel med de dyreste og bedste kameratelefoner, men umiddelbart forventer vi samtidig, at den tager langt bedre billeder, end man forventer i prisklassen.

OnePlus Nord 3: Landskabsbillede
Taget i meget mørkt rum uden brug af fotolys.

Detaljer om OnePlus Nord 3 5G vil blive afsløret ved OnePlus Nord Summer Launch event den 5. juli 2023.

Se også: Find god kameratelefon