Billig iPhone-model bekræftet af website

Apple taber markedsandele til de billige Android-telefoner, derfor har rygterne længe gået på en billigere iPhone. Det skulle nu være bekræftet.

Billig iPhone-model bekræftet af website

Apples iPhone taber markedsandele til de billige Android-telefoner, og rygterne om et modtræk fra Apple har længe floreret. Ifølge Etrade Supply, så skulle de nu have fået bekræftet at billigere iPhone-modeller er på vej. Det skriver amobil.no.

 – Væksten ligger i billig smartphones

Etrade Supply hævder også, at der ikke kun er tale om en billig model, men flere billige iPhone-modeller. Tidligere har de også været tidligt ude med nyheder omkring blandt andet BlackBerry Z10.

I januar måned var Apples Phil Schiller dog ude, at afvise rygterne om en iPhone til lavpris, men inden lanceringen af iPad Mini afviste de også kategorisk rygter om en iPad på 7 tommer.

Mobilsiden.dk følger Apples årlige udvikler konference WWDC i perioden 10. til 14. juni.

Efterfølgende nyt om sagen

Redaktionen har fulgt sagen og her er den seneste opdatering. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 3/5/2013 postede redaktionen en ny vinkel med et indlæg om Apple udsender opdatering til iPhone 5 – iOS 6.1.4Klik her for at åbne artiklen.. Den absolut seneste udvikling i sagen kan du følge her.