BlackBerry teaser for nyhed ved IFA 2017

Ved den kommende IFA-messe fra 1. til 6. september afslører BlackBerry noget nyt - formentlig en global lancering af BlackBerry KEYone Limited Edition Black.

BlackBerry teaser for nyhed ved IFA 2017

BlackBerry teaser for en nyhed, som vil blive afsløret ved IFA-messen i Berlin, som finder sted fra den 1. til 6. september 2017.

I en 14 sekunder kort video, som kan ses nedenfor, ses logoet ’BlackBerry KEYone’, som altså er den smartphone, som blev lanceret den 25. februar i år. Derudover ses det også, at et lag sort maling bliver hældt ud over en grå baggrund.

Læs også: BlackBerry vender tilbage til Danmark

Det kan derfor næsten kun hænge sammen med den Limited Edition Black-udgave af BlackBerry KEYone, som blev afsløret tidligere på ugen og eksklusivt er kommet til salg i Indien. Der er altså tale om samme model som den almindelige KEYone, blot i et fuldstændigt sort design.

At BlackBerry – eller TCL, som producerer BlackBerrys telefoner – vælger at holde en event i Berlin, betyder med al sandsynlighed, at den sorte udgave vil blive lanceret globalt. Om det fortsat bliver som en limited edition, vides ikke. Såfremt en global lancering finder sted, er det dog ret sikkert, at den også bliver lanceret i Danmark.

Læs også: BlackBerry på rette kurs efter lanceringen af Priv

Den nuværende KEYone kan nemlig købes hos flere danske forhandlere for cirka 5.600 kroner. For denne pris får du en 4,5” skærm med en opløsning på 1.620 x 1.080 pixels. Den lille skærm skyldes, at der er blevet plads til et fuldt QWERTY-tastatur, som er set på mange af BlackBerrys tidligere smartphones og telefoner.

I mekanikken er der en Snapdragon 625-processor, 3 GB RAM, 32 GB lagerplads og et batteri med en kapacitet på 3.505 mAh. Bagkameraet har en opløsning på 12 megapixel og har en blænde på f/2.0.