Bliv kreativ med din smartphone

Malebøger for voksne er blevet et populært middel mod stress, nu er de også tilgængelige til smartphones

Bliv kreativ med din smartphone

Selvom at malebøger for voksne lyder underligt, så er det faktisk en ting, der er ved at blive mere og mere populært. En mindful malebog er et nyt middel mod stress, da det at tegne og male i en malebog skulle virke beroligende og afslappende, både for børn og voksne.

Men de her malebøger for voksne fås nu ikke kun i fysisk form, men også som apps til din smartphone. De fleste apps er gratis og hente, har en langrække gratis tegninger man kan farvelægge, og koster først penge hvis man vil udvide sin kollektion af tegninger, eller ønsker andre ekstra features.

Rapport fastslår, sløvt internet stresser dig

Det er i vores tid populært at være mindful, og med malebøger for voksne opnår man et afbræk fra hverdagens stress og jag, da man kan fordybe sig fuldstændigt i de stregtegnede figurer der skal farvelægges.

Men de nye apps med malebøger for voksne tilføjer en ny dimension til det at være mindful med malebøger, i det, det nu bliver muligt at være det på farten på sin smartphone.

Læs også: Undgå at mobilen stresser dig

Netop på farten kan det være et hjælpsomt værktøj at have downloadet en malebog på sin mobil. Ofte er er minutterne på farten fyldt med stress over at skulle tjekke alle de sociale medier man er tilknyttet, samtidigt med at ens yndlingsband vælter ind i øregangen gennem høretelefonerne.

For selvom at turen i bussen måske virker som dagens pause fra arbejde eller skole, kan det nemt være den der stresser os ekstra meget.
Vores telefoner er blevet så smarte at vi kan bruge dem næsten alle vegne, særligt fordi mobildækningen i disse dage bare bliver bedre og bedre.

Mulighederne for at være online er derfor næsten endeløse, og det kan være en stor stresskilde, hele tiden at skulle følge med i hvad der foregår omkring en. Det er derfor i disse situationer en mindful malebog til din smartphone kan hjælpe med at holde hovedet koldt, bevare overskud til resten af dagen og sikre dig at dit stressniveau ikke bliver unødigt højt.

Tag flere billeder og få en bedre ferie