Byt din gamle smartphone til en OnePlus 5 og spar penge

OnePlus er klar med en ny ordning, så du kan aflevere din gamle smartphone og spare penge på købet af den nye OnePlus 5.

Byt din gamle smartphone til en OnePlus 5 og spar penge

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

OnePlus 5 er i år blevet en tand dyrere end sidste års OnePlus 3T. Det er ikke faldet i lige god jord alle steder, men nu kan du komme lidt lettere over udgiften på 3799 kroner, hvis du går med overvejelser om at købe den nye OnePlus 5.

Den kinesiske producent har nemlig lige lanceret en ny ordning på sin hjemmeside, så du kan bytte din gamle smartphone til en OnePlus 5 og kun betale differencen mellem prisen på OnePlus 5 og værdien af den gamle smartphone.

Læs også: Nu kan du købe OnePlus 5 hos 3 og OnePlus

OnePlus’ webshop kan du nu klikke på ”Byt ind og køb for mindre”, hvilket fører dig ind til hjemmesiden Re-Teck, som specialiserer sig i netop at tage imod gamle smartphones, som kunder kan bruge til købet af en ny smartphone. Dermed er det blot at besøge OnePlus’ partnerside hos Re-Teck, hvorefter du kan finde din smartphone på listen og se, hvor stort et beløb du kan få retur.

Først skal du dog oplyse en række informationer om din gamle smartphones tilstand, hvilket naturligvis påvirker hvor mange penge du kan få for den. Du skal svare på, om telefonen kan tændes, om den har nogle defekter, om den har ridser, om skærmen er intakt, om den er vandskadet, om den er låst med skærmlås og SIM-lås og til sidst om du har nogle papirer på tidligere udførte reparationer.

En Samsung Galaxy S7 og OnePlus 3T i perfekt stand giver eksempelvis 1000 kroner, mens prisen bliver halveret så snart der er synlige ridser. En iPhone 7 med 32 GB lagerplads, derimod, giver 1500 kroner.

OnePlus

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Sådan fungerer det

Der er to måder at aflevere din gamle smartphone på. Den første metode fungerer ved, at du køber OnePlus 5 til fuld pris på OnePlus’ hjemmeside, hvorefter du oplyser ordrenummeret til Re-Teck og modtager en tilbagebetaling efter 2-6 uger.

Den anden metode foregår ved, at du først afleverer din gamle smartphone hos Re-Teck og modtager en rabatkode efter 2-6 uger, som du efterfølgende kan bruge, når du køber OnePlus 5 på OnePlus’ hjemmeside.

Seneste nyt om Mobiltelefoner