Den nye budgetmobil Motorola Moto e40 overrasker

Motorola Moto e40 er en ny budgettelefon, der vil imponere med gode specifikationer til en billig pris. Moto e40 har dog en overraskelse i ærmet.

Den nye budgetmobil Motorola Moto e40 overrasker

Motorola lancerer i dag endnu en mobiltelefon, som på papiret imponerer med stort batteri, nyt kamera og en stor skærm til en billig pris. Her får du alt om Motorola Moto e40 med specifikationer, pris og tilgængelighed.

Se også: Find billigste priser på Motorola

Billigste telefon med 90 Hz-skærm?

Moto e40 er en ny model i Motorolas serie af budgettelefoner. På trods af dens billige pris, så ser den dog ret imponerende ud på papiret. Og hvad der er mest imponerende er, at dette er den billigste telefon på markedet med en 90 Hz-skærm. Ja, du hørte korrekt: high-refresh-rate skærme er nu landet i smartphone budgetklassen. En skærm med 90 Hz eller mere har den effekt, at telefonen føles hurtigere og “kører” mere flydende. Det er tidligere noget der udelukkende har været at finde i topmodellerne, men begyndte tidligere i år at komme til mellemklassetelefoner, og nu er det altså at finde i budgettelefonerne.

Motorola Moto E40
Motorola Moto E40 har 90 Hz skærm og 5.000 mAh batteri.

Der er tale om en 6,5 tommer Max Vision-skærm i HD med IPS-panel. Ydelsen i Moto e40 kommer fra et UNISOC T700-chipset, der angiveligt har 38 procent bedre grafik, og multitasking skulle være en leg med de 4 GB RAM, skriver Motorola. Motorola E40 har en lagerplads på 64 GB, som kan udvides med MicroSD.

Motorola Moto e40 har et batteri på hele 5.000 mAh, som burde give to dages batteritid. Opladning kommer dog til at tage noget tid, for den kommer med en 10W-opladning.

Der sider tre kameraer på bagsiden af Moto e40: Et 48 megapixel hovedkamera samt to to megapixel dybdesensor og makrokamera.

Motorola Moto e40 har en IP52-certificering mod støv og vand.

Se også: Bedste Motorola til prisen?

Pris og tilgængelig for Motorola Moto E40

Motorola Moto e40 kommer i farverne Carbon Gray og Pink Clay og har et nubret metal-finish, der altid efterlader den fri for fedtede fingeraftryk. Pris på Motorola Moto e40 er vejledende 1.199 kroner og den bliver tilgængelig i Danmark i november.

Se også: Sammenlign pris og kvalitet på smartphones