Designet lækket på OnePlus 11 Pro – se billederne

Designet på OnePlus næste smartphone er angiveligt blevet lækket. Se de nye billeder af OnePlus 11 Pro og læs om seneste rygter her.

Designet lækket på OnePlus 11 Pro – se billederne

Det kunne tyde på, at vi kommer til at se en ny flagskibstelefon fra OnePlus tidligere end forventet. De første billeder af OnePlus 11 Pro og rygter om den er allerede ude nu.

Se også: De bedste telefoner fra OnePlus

En ny flagskibstelefon fra OnePlus

OnePlus har haft travlt i år, hvor de har lanceret ganske mange mobiltelefoner. Vi har dog kun set en enkelt topmodel fra dem, nemlig 10 Pro. Der er derefter kommet den hurtigere OnePlus 10T, men producentens flagskib er på trods af det stadig 10 Pro.

OnePlus er allerede godt i gang med forberedelser til næste flagskib, der forventes at blive kaldt 11 Pro. Vi ved endnu ikke hvornår lanceringen af denne skal foregå, men meget tyder på, at det bliver tidligere end de foregående år. Rygterne siger, at lanceringen kan foregå i slutningen af dette år, hvor 10 Pro først blev lanceret i starten af 2022. Der er dog endnu ikke noget officielt.

Allerede nu kan vi angiveligt få et indtryk af OnePlus 11 Pro og dens nye design. Se det forventede design herunder:

Bagsiden viser et helt nyt kamera-design fra OnePlus, der denne gang er cirkulært. Siderne i skærmen er stadig buet – og mon ikke det er en Alert Slider, vi kan se?

Specifikationer på OnePlus 11 Pro?

Der er som sagt intet officielt fra OnePlus endnu, men det kan ikke vare længe, inden deres marketingsmaskine går i gang.

OnePlus 11 Pro forventes at komme med en ny Snapdragon 8 Gen 2. Det store fokus vil selvfølgelig være på kameraet, hvilket man også tydeligt kan se på designet.

Hvad vi ellers kan forvente os af OnePlus’ næste flagskibstelefon, må vi vente tålmodigt på.

Se også: Sammenlign pris og kvalitet på OnePlus