DisplayMate giver skærmen i OnePlus 7 Pro topkarakter

DisplayMate har allerede haft fingrene i den kommende OnePlus 7 Pro og giver den deres højeste karakter.

DisplayMate giver skærmen i OnePlus 7 Pro topkarakter

Nye informationer om OnePlus 7 Pro drysser stille og roligt ind og nu kan vi snart ikke vente længere til den er en realitet. DisplayMate har været heldige og har haft tidlig adgang til flagskibet, hvor de har kiggte meget nærmere på dens nye skærm.

Deres grundige analyser og målinger af skærmen er endt ud med en topkarakter, som de angiver med A+. Det betyder at skærmen i OnePlus 7 Pro har fået samme karakter som Samsungs Galaxy S10+, og dermed er blandt de allerbedste skærme på markedet. Lidt af en præstation.

Læs også: Her er priserne på OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 Pro
Mon ikke smooth i denne omgang hentyder til 90Hz skærmen?. Foto: OnePlus

OnePlus 7 Pro lanceres den 14. maj

Hvad enten det handler om farvegengivelse, lysstyrke, kontrast eller pixel-tæthed, scorer OnePlus 7 Pro usædvanligt højt på alle parametre i DisplayMates test.

Derudover har skærmen også modtaget en ’Safety for Eyes’-certificering fra det uafhængige test- og certificeringsinstitut VDE på grund af dens evne til at filtrere skadeligt blåt lys. Ifølie OnePlus bliver det på 7 Pro muligt muligt at tilpasse lysstyrke og farvetemperatur, så hver enkelt bruger får den bedst mulige oplevelse med telefonen.

DisplayMates test af skærmen i OnePlus 7 Pro bliver offentliggjort den 14. maj.  Samme dag som OnePlus lancerer den nye telefon.

Læs også: OnePlus 7-serien afsløres den 14. maj

Historien er ikke slut

Få den kronologiske fortsættelse i sagen og anvisning til hvor du finder seneste nyt om emnet. mobilsiden fortsatte historien. Allerede d. 26/4/2019 gik redaktionen videre med nyheden om Bekræftet: OnePlus 7 Pro får nyt tredobbelt kameraKlik her for at læse artiklen.. Få også seneste nyt i sagen her.