Disse mobiler kommer i september

Flere store nyheder venter de danske mobilkøbere i september. Her er danske telenyheder for måneden.

Disse mobiler kommer i september

Mobilverdenens efterårskollektion begynder denne måned at blive kørt i stilling, med store og små nyheder fra Apple, Samsung, Sony og Huawei.

7-tallet synes at blive en modbetegnelse, med både iPhone 7, Galaxy Note 7 på trapperne, men den bryder Huawei med sin nylancerede Honor 8.

Sidst er Sony klar med anden ombæring af X-mobiler, hvor Xperia X Compact er første medlem.

Se også:  Top 10 smartphones i august

Sony Xperia X Compact
Foto: Sony

Sony Xperia X Compact

Sonys populære Compact serie får en afløser næste uge i Xperia X Compact. Den vil arve det klejne format der har gjort serien så populær med et display på 4,6” som er let at betjene for selv de mindste hænder.

I modsætning til forgængeren, Z5 Compact, er Xperia X Compact ikke længere vandtæt og processoren er ikke længere fra allerøverste hylde. Men som i forårets Xperia X er prisen også mere begrænset end før, når Xperia X Compact debuterer i Danmark den 14. september til 3.499 kroner.

Sony Xperia X Compact kommer i hvid, sort eller lyseblå.

Se også: Sony Xperia XZ og X Compact lanceret med ny kamerateknologi

Huawei Honor 8
Foto: Mobilsiden.dk

Huawei Honor 8

Huaweis datterselskab, Honor, er ude med et nyt flagskibsprodukt med Honor 8. Ligesom hos forgængeren er prisen rimelig for en topmobil, men design, ydelse og kamera der tåler sammenligning med de bedste.

Den arver mange af sine færdigheder fra Huaweis topmobil, P9, og du får samme ydelse, spændende dobbeltkamera og stærke batteri. Finishen er dog anderledes, med et meget blankt look og flere farver at vælge i mellem med både sort, hvid, guld, rosaguld og blå varianter at vælge i mellem.

Prisen starter ved 3.499 kroner for 32GB 0g 3GB RAM eller 3.999 kroner for 64GB og 4GB RAM.

Læs testen her: Huawei Honor 8 – Det friske alternativ [TEST]

iPhone 7 Space Black
Foto: Ifeng.com

Apple iPhone 7 og 7 Plus

Apples kommende iPhones eksisterer kun på rygtestadiet pt. men alt tyder på, at denne vil få sine officielle debut den 7. september når Apple holder sit tilbagevendende iPhone-event i det tidlige efterår.

Se også: 

Hvad iPhone 7 vil byde på er ikke helt klarlagt endnu, men står rygterne til troende vil iPhone7 og iPhone 7 Plus byde på en lille designudvikling med mange forbedringer under overfladen – blandt andet et vandtæt design.

Den danske pris og lancering er heller ikke offentliggjort endnu, men rygter peger på en debutpris på 5.799 kroner for iPhone 7 32GB og 6.699 kroner for iPhone 7 Plus 32GB, samt en lancering imod udgangen af september.

Se også: iPhone 7 priser lækket – her er de mulige danske priser

Samsung Galaxy Note 7
Foto: Mobilsiden.dk

Samsung Galaxy Note 7 – udskudt

Samsung store stjerne for efteråret, anmelderdarlingen Galaxy Note 7, skulle oprindeligt have sin debut den 9. september.

En større defekt med batteri der kan forårsage selvantændelse gør dog, at Samsung har tilbagekaldt de første sendinger af topmobilen.

Den danske lancering er derfor udskudt på ubestemt tid, men forsigtige skøn i salgskanalerne, peger på en lancering omkring midt/slut oktober.

Læs testen her:  Samsung Galaxy Note 7 – Årets bedste [TEST]